More

  RECENTE POSTS

  Politie Rotterdam: Hier met je schoenen!

   Kijk, we snappen de popo in Roffa wel hoor. Als je een miljoen op de bank hebt en geen inkomen meer omdat je alle vrouwen hoeren noemt, of je hebt CDA en je gaat geheel en al MMA op je ex terwijl je een Bentley rijdt, dan is er iets niet in de haak. Maar om een bijstander een kratje Hertog Jan af te pakken omdat hij het bonnetje niet meer heeft en hij Schultenbrau zou moeten drinken, dat gaat wat ver.
  Geen zichtbaar inkomen staat vaak gelijk aan geen Rolex. Barbie weet er alles van. Die krijgt om onduidelijke redenen wél bijstand tenslotte.

  Linkjes naar de voorbeelden zoekt u zelf maar, want zowel Rapper Boef, Barbie als Camiel de MMA-fighter gaan wij hier even niet linken, laat staan foto’s van ze plaatsen. Als u niet weet wie het zijn, prijs u gelukkig.

  Maar dus want.. De politie in Rotterdam gaat je jas, je schoenen en je horloge afpakken als je het bonnetje niet hebt. Of als je niet kunt aantonen dat je jaren gespaard hebt voor je bling. Dit is eng. Maar hé, de politie in Rotterdam staat bekend om jassen afpakken. Eerder deden ze dat alleen bij daklozen, nu willen ze uw jas ook afpakken. En uw schoenen. In de winter.

  Kennelijk vindt de politie in Rotterdam dat zij mogen en kunnen bepalen of jij op je sokken en zonder jas naar huis gaat als je magazijnmedewerker bent maar wel een Tommy Hilfiger-jas draagt.

  Gelulkkig gaat dit proefballonnetje keihard stuk, niet alleen via de Ombudsman/vrouw/genderneutraal, maar ook zal dit bij een rechter geen seconde stand houden. Tegen de tijd dat u uw horloge, schoenen of jas terug heeft, heeft u echter wel koude voeten, een longontsteking en geen idee hoe laat het is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  05/01/2018 - 18:06 18:06

  Rustig maar Taart, ze gaan alleen dure spullen afpakken van mensen die op straat lopen door pauperwijken en/of jongeren die geen Gewone Nederlander zijn.

  Weirdoinventor
  Lid
  05/01/2018 - 21:24 21:24

  In Amerika hebben ze dat ook, dat een sheriff voor altijd en eeuwig beslag mag leggen op cash geld en dergelijke want verdacht, aanklacht of onderzoek niet nodig, vooraf of achteraf. Wordt natuurlijk nooit misbruik van gemaakt om de politiekas te spekken. Lachen jongen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN