More

  RECENTE POSTS

  Man met tijd te veel bouwt AT ST in zijn tuin

  Inmiddels mag het wel duidelijk zijn, wij hebben iets met mensen die te veel tijd hebben, maar daar dan wel iets ontzettend gaafs mee doen.

  Gisteren was hier nog een man te zien die in 50 jaar 3 schaalmodellen van kerken heeft gebouwd (van zelf gemaakte steentjes) en vandaag gaan we naar de overkant van de grote plas om “Kuat” in het zonnetje te zetten.

  Deze man had blijkbaar wat hout, plastic en metaal over (in combinatie met heel veel tijd), want hij heeft daar een “life size” All Terrain Scout Transport van gebouwd, oftewel een AT-ST uit Star Wars – Return of the Jedi. Het ding staat dus in zijn tuin en kan helaas niet lopen, maar man oh man, hoe hard heerst dat bouwwerk dan! Zowel van buiten als van binnen is het echt geniaal in elkaar geknutseld. Youtube, Mr. Kernish, reed regelmatig langs het bouwwerk en na lang wikken en wegen heeft hij bij “Kuat” aangeklopt om de AT-ST van dichtbij te bekijken. Gelukkig voor ons kijkplezier heeft hij daar de volgende twee video’s van gemaakt. Nu er nog voor zorgen dat de AT-ST kan lopen en de wereld is klaar. Wellicht even bij Boston Dynamics langs gaan?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN