More

  RECENTE POSTS

  Making a murderer fans vinden nieuw bewijs

  Hier in de bunker hebben we ademloos de 10 afleveringen van Making a Murderer, een documentaire van Netflix, zitten kijken. Het verhaal van Steven Avery en zijn neefje Brendan die alles behalve een eerlijk proces kregen is zoveel WTF’s waard dat het nauwelijks te beschrijven is. Die documentaire moet je gewoon zien.

  Het ontzettend gare en oneerlijke rechtssysteem in de Verenigde Staten van Alsjegeldhebtmagjealles wordt in een bizar verhaal op de korrel genomen – en terecht. Hoewel er natuurlijk altijd wel ruimte is voor Nance, is het toch wel goed dat er eens gedocumenteerd wordt hoe nuttig je rechten precies zijn – en hoe snel ze waardeloos worden als je ze niet kunt verdedigen. Maar het ging over een Netflix-documentaire. Netflix hartje Internet, Internet hartje Netflix en dus ging het internet zich met de zaak van Steven Avery bemoeien. Natuurlijk! Omdat het kan!

  Niet heel lang na het uitkomen van de docu hebben fans van de serie dus al een stukje bewijs gevonden (spoilers vanaf hier): de autosleutel die het cruciale stukje bewijs vormde om de moord te bewijzen, was niet de enige sleutel die Theresa had – op een foto van voor haar dood valt te zien hoe zij een hele sleutelbos had. Die gek genoeg bij de intens lange huiszoeking nergens teruggevonden zijn. Is dit dan de sleutel tot een herproces?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  22/01/2016 - 07:32 07:32
  L B
  L B
  Beheerder
  23/01/2016 - 12:42 12:42

  Ook bizar is dat de sleutel die bij Avery is gevonden een “valet key” betreft, dat is een sleutel met een andere vorm die geen toegang geeft tot de kofferbak en het dashboard kastje. Een oplettende redditor heeft die sleutels even opgezocht in het RAV-4 manual van dat jaar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN