More

  RECENTE POSTS

  Mag Gerard Joling met gierende banden dit land uit?

  Aandachtshoeren moet je eigenlijk geen aandacht geven. Ik weet het. Maar af en toe.. Gerard Joling, de omhoog gevallen Soundmixer geeft ons op zijn eigen website een kijkje in het hoofd van de gemiddelde Telegraaflezer. Joling, die momenteel met Jan Smit een programma presenteert waar uitgerekend ZIJ mensen die vals zingen mogen molesteren (I kid you not!), neemt het op zijn website op voor zijn enige fans, de bejaarden. Sturen wij miljarden naar het buitenland en geeft hij af op uitgeprocedeerde asiel zoekers. Want! Dat is namelijk allemaal de schuld van de regering. Maar lieve Gerard. Dat de bejaarden een week lang in hun eigen stront moeten rollen is de schuld van de privatisering (pri-va-ti-sering, een moeilijk woord voor schaamteloos graaien). Omdat de directeur van de zorg instelling ook zo’n dikke auto wil rijden als jij. Plus een dikke bonus. Dus verschoon Oma maar een paar keer minder. Ze stinkt toch al. En geld naar het buitenland, noemen we met een moeilijk woord Ontwikkelingshulp. Daarmee geven we in het buitenland organisaties geld zodat ze kunnen bijdragen aan een beter leefklimaat. Schoon drinkwater, scholing en medicijnen zodat ze onder andere niet hoeven te vluchten en asiel te zoeken. En een ander woord voor uitgeprocedeerde asielzoeker is dakloze. Deze mensen krijgen helemaal niets van de regering. Maar krijgen een dak boven hun hoofd, een bed, kleding en wat te eten van mensen die dat uit eigen zak betalen. Humanitair heet dat met een mooi woord. (Nee geen Hummer, hu-ma-ni-tair). Misschien moet je daar ook eens aan denken als je na een half uurtje met je vette pens hebt staan krijsen a 14.000 eypo . Ow wacht! Ik lees ook dat een spotje gedaan hebt voor KiKa. Nou dat zal vast twee uur geduurd hebben voor het erop stond. Dus mensen als er weer gecollecteerd wordt, weet u waar u voor betaald.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  2shoes
  2shoes
  Gast
  06/09/2014 - 15:42 15:42

  dat zal ‘m leren!

  Illuminatus Magnus
  06/09/2014 - 15:49 15:49

  Helaas niet, natuurlijk, maar ja, het volk krijgt de entertainers die het verdient, of zo.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  06/09/2014 - 17:19 17:19

  Doe dan maar [url=http://www.lb-entertainment.nl/zanger-rinus-boeken]zanger Rinus[/url]

  Illuminatus Magnus
  06/09/2014 - 18:40 18:40

  Die is wel eerlijker dan Joling, he?

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  06/09/2014 - 20:44 20:44

  Zijn dat implantaten in die pens? Goeie genade, kijkt die man nog wel in de spiegel?

  Ome Mc
  Lid
  07/09/2014 - 11:49 11:49

  Gerard Joling is toch van het type “allochtonen krijgen uitkeringen van onze belastingcenten en ze moeten het land uit want ze stelen onze banen?’.

  Daarmee diskwalificeert hij zichzelf. Verder wat je zelf al over aandachtshoeren zegt.

  crisiswhatcrisis - Management By Oprisping
  07/09/2014 - 18:37 18:37

  Het zal wel weer niet polcor zijn, maar hij heeft een punt. Zorginstellingen worden gesloten, zorg wordt van rijk naar gemeente overgeheveld onder gelijktijdige bezuiniging van miljoenen, en zo verder, u leest toch ook de kranten.
  Ondertussen spelen Timmerfrans en Ploumen Sinterklahaas in het buitenland en maken nog een paar miljoen over voor [s]nieuwe tunnels in Gaza[/s].humanitaire hulp aan zielige arabieren die wel raketten afschieten en hun kinderen op het dak van de lanceerinstallatie zetten maar verder echt heus heel zielig zijn..

  crisiswhatcrisis - Management By Oprisping
  07/09/2014 - 18:39 18:39

  Overigens had ik deze knee jerk reactie eerder van G. de Vader verwacht dan van de doorgaans toch redelijke hobbit.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN