More

  RECENTE POSTS

  Lekker Haten met je Maten?

  Sneue pagina’s op uw Facebook. Het is de tijd der Langgerekte Groene Vruchten, dus besteden we daar maar eens aandacht aan. Nederland Mijn Vaderland kent u natuurlijk al, evenals PVV-stemmers. De onverholen haatpagina is helemaal hot deze zomer.

  Daar waar het “achter elke boom een witte slavendrijver”-kamp niet uitgezocht raakt in het lage water of er nog wat spijkers te vinden zijn, zijn er daarnaast wel degelijk mensen in dit land die niets liever zouden willen dan dat we Adolf zijn karwei laten afmaken. Pats, Godwin in de eerst alinea: hebben we die ook maar weer gehad. Zo ook de pagina Wilders heeft gelijk al meer dan tien jaar. Bij mij werd deze pagina aangeraden als iets wat ik wel leuk zou vinden. Nou is de achternaam van ondergetekende een van de blankste die er te vinden zijn na De Wit, toch kwam de suggestie als een verrassing.

  Eigenlijk zijn dit soort pagina’s en dan met name de ledenlijst alleen maar nuttig voor één ding: uw vriendenlijst opschonen. We hebben er daarom nog maar even een paar op een rijtje gezet:

  Nederland zegt nee tegen AZC

  Combined forces pvv

  Wilders.Wilders.Wilders

  Overlast Asielzoekers-Nieuws uit Nederland en EU

  Blof

  We kunnen nog wel even zo doorgaan. Behalve de laatste, komen deze haatpagina’s zelden boven de 2000 leden uit. Toch biedt het een interessant kijkje in de geest van de geenstijllezers Wilders-adepten. Een beetje als kijken naar een ongeluk: je wilt het eigenlijk niet doen maar je kunt het tóch niet laten. Enfin, doe er uw voordeel mee.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Gast
  08/07/2016 - 15:10 15:10

  Een ledenlijst? Van de PVV? Daar kan ik kort over zijn.
  /Seth

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN