More

  RECENTE POSTS

  Koken met trollen: Whatsappie beantwoordt je kookvragen!

  Whatsappen is hip! We kunnen nu vast de massale leegloop van de berichtendienst voorspellen want de grote bedrijven zijn erachter dat je kunt appen. Joeptiefuckingdoe. Zo konden we lezen dat de Bijenkorf je nu gaat assisteren met shoppen. Personal shopping, heet dat.

  Personal shopping betekent dat er een zootje modenichten medewerkers van de warenhuisketen je facebookprofiel gaan zitten bekijken en dan op basis van o.a. foto’s via whatsapp helpen bij het uitzoeken van je kleding, en dat sturen ze dan “volgens de traditionele benadering van e-commerce” naar je huisadres. Oftewel: ze sturen de outfit op.

  Ook kun je, en dit is briljant, revolutionair en nog nooit eerder bedacht: een afspraak maken! In één van de winkels. Voor persoonlijk advies, nog wel. Dus niet zomaar een 13 in een dozijn advies, nee, gewoon een echt mens dat jou dan zegt of iets je staat of niet.

  “Je bedient dus de omnichannel shopper, gebruikt social media en je zet de winkel in als communicatie- en verkoopplatform. Wij kunnen daarin een stap verder gaan dan een pure player.”

  Maar niet alleen de Bijenkorf gaat iets met whatsapp doen. Nee, ook Appie springt op de trend in. Nou had Appie al een app die Appie heet, dus we gokken dat we deze dienst best Whatsappie kunnen gaan noemen – of ze dat nou zelf wel of niet doen. Want ze gaan kookadvies geven. Tijdens kerst, 3 dagen lang, hebben ze medewerkers tussen 10.00 en 22.00 beschikbaar om je te helpen met al je kookvragen.

  De meest voorkomende fout is volgens AH het laten aanbranden van de maaltijd.

  Ja, dat heeft er natuurlijk niets mee te maken dat je CONTINU OP JE BELIJZER STAAT TE LOEREN, omdat je whatsapp kapot wordt gespammed door kook- en kledingadvies en nog meer van dat soort goedbedoelde rotzooooi. Maargoed, whatsappie gaat je dus helpen met koken. En dat is mooi! Topactie van Albert Heijn. Domme vragen in de keuken bestaan tenslotte niet. Of, nouja, dat zullen we nog wel eens zien!

  Wij van Retecool willen u aanmoedigen de meest hilarische whatsapp-gesprekken met Appie Heijn hebben. Dus ga met kerst massaal Appie appen op whatsapp met je serieus bedoelde vragen. Inspiratie nodig voor een toprecept wat je kunt gaan maken? Tot uw dienst. Uw eigen receptentips kunt u uiteraard kwijt in de comments. Uw vragen over die recepten kunt u dus op 24, 25 en 26 december appen aan 06 484 840 40, en dan tzt uploaden bij een image host en in de comments posten. Uiteraard kunt u ze ook delen op social media met de hashtag #Whatsappie. Veel kookplezier!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Brinkmeister
  07/12/2015 - 22:19 22:19

  Alcoholvrije boeuf bourguignon: kan het ook met appelsap?

  MadDieu, drukt zijn snor
  08/12/2015 - 09:06 09:06

  Laten we allemaal gerechten en toetjes met (neder)wiet navragen.

  Dan is er bij de volgende feestdagen een trendy “Appy-Happy” cannabiscounter (NIX<18) naast de zelfscan-betaalstraat.

  /Don't worry, be happy.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN