More

  RECENTE POSTS

  Het gelijk van De Hond? U gaat Jan, Jan, Syl en Thierry aan een zetel helpen

  Als het aan u -de reaguurder- ligt, dan peilt Maurice de Hond de lieftallige boer Herman op drie maal zoveel zetels als Sybrand Buma. Ja, u ja, geef het maar toe. Waar komen anders die 7 miljoen ogen vandaan? Boer Zoekt Vrouw, de kijkcijferkneiter van Yvonne Jaspers moest wel een stapje terug doen door -nota bene- het schaatsen, maar trok nog altijd 3,5 miljoen kijkers. Zet dat eens af tegen de 1,2 miljoen voor het RTL-debat. Toegegeven: de twee superboeren waren daar gisteravond niet te zien.

  Het gaat tenslotte ook alleen maar over uw en mijn toekomst. Of paarden. Je moet kiezen. Dus koos u paarden die rustig geborsteld werden door boer Herman. Terwijl keuterboertjes Roemer en Klaver wanhopig probeerden het heel erg met elkaar oneens te zijn liet boer David zijn dates een beeld van zichzelf boetseren. Voor een kijkje bij de grootste narcisten van dit moment hoefden we dus ook al niet op RTL af te stemmen.

  Maar wacht eens even, Maurice de Hond heeft natuurlijk wel gelijk

  U besloot en masse dat een avondje kopkleien en paardenpoetsen beter te hachelen was dan een debat dat twee hoofdrolspelers miste. Een hele machtsstrijd gaat langzaam verloren in een moeras van paardenklei en koeiendrek.

  Maar wacht eens even, dat betekent dat Maurice de Hond misschien wel eens gelijk gaat krijgen. Er is geen allesvermorzelende strijd tussen Geert en Mark. Wat als de grootste verrassing nu eens niet is dat Klaver het goed doet, maar dat de kleintjes voor een keer gespaard worden? Jan, Thierry, Jan, allemaal een zetel! Sylvana! Iedereen krijgt een zetel!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  27/02/2017 - 13:14 13:14

  Als er voor een gezondheidsprobleem -verkoudheid- ruime keuze is tussen de medicijnen en middeltjes, dan weet u dat geen product echt helpt. Hooguit worden de klachten verlicht.

  Bij maatschappelijke ontwrichting is dat net zo. Veel verschillende partijen, die benoemen en allemaal zonder totaalvisie. Hooguit een homeopathische remedie voor een enkel issue.

  /in 140 tekens kun je aardig benoemen en is voor de aanpak geen plek.

  Møhammed Said al Sahaf
  27/02/2017 - 14:20 14:20

  Debatten zijn voor kneuzen die op de poppetjes stemmen tenzij ze die eindelijk eens met de beoogde woordvoerder voor elk onderwerp gaan voeren. En dan nog zou ik naar de standpunten van een partij kijken en niet hoe goed een of andere politicus de ander weg kan sneren met steevast hetzelfde ‘Wie gaat dat betalen’ boekhoudersgedram.
  Dus waarom zou ik mijn tijd verdoen door te kijken naar een stel kleuters dat elkaar de maat met oneigenlijke argumenten en drogredeneringen probeert te nemen? Boer Zoekt Vrouw is namelijk wel gewoon puike televisie.

  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Lid
  27/02/2017 - 18:03 18:03

  En jij krijgt een zetel! En jij krijgt een zetel! #Oprah

  Bismarck
  28/02/2017 - 00:40 00:40

  “Je moet kiezen.”
  Dat valt best mee. Je kon ook gewoon naar geen van beiden kijken, zoals blijkbaar 12,3 miljoen Nederlanders deden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN