More

  RECENTE POSTS

  Kanker alwéér genezen!

  Groot nieuws in de krochten der webs: kanker, die van de alvleesklier in dit geval, is voor 89% te genezen door limoensap te nuttigen! Wat!? Iedereen zijn bier laten vasthouden en gelijk gaan lezen?

  Een vage side, die vooral extra-gratis energie belooft (confirmed by NASA), weet ook wel raad met de kankers. Zo wordt er zeer losjes geciteerd uit een laboratorium-onderzoek waarbij extracten van de Mexicaanse limoen de groei van kankercellen in een alvleesklier deden afremmen, tot wel 89% na een behandeltijd van 72 uur. Blijkbaar activeerde limoensap de apoptose, een zelfvernietigings-mechanisme voor een cel die zoveel schade heeft opgelopen dat verder bestaan niet mogelijk is. Bij kankercellen is dit apoptose-proces vaak geblokkeerd waardoor een defecte cel zich ongecontroleerd blijft delen.

  Limoenen, hoezee! Kanker verlaat dit lichaam, gij vleesgeworden beëlzebub!

  Nu is enige scepsis uiteraard geen overbodige luxe. Daarom hebben we in ons Retelab™ dit experiment herhaald. Dankzij de Hollandse Hits Maandag beschikken wij namelijk over een grote koelcel afgeladen met oor- en oogkanker. We stelden verschillende tumoren bloot aan Mexicaans zoutzuur van 33% en de resultaten waren verbluffend. Binnen een uur was de kanker geheel verdwenen! Zet die Nobelprijs alvast maar klaar.

  Maareh, een alvleesklier in een levende mens is wel iets anders dan moten orgaan in een petrischaaltje. Dat beseft de Free Energy Party ook, de boute toon wordt al snel minder stellig. In echte studies op mensen, hebben citrusvruchten “vaak” goede “significante” “risico-reducties” laten zien van alvleesklierkanker, maar het consumeren van limoenen alleen is niet voldoende.

  OK people, move along, there is nothing to see here! Hand opsteken wie verbaasd is. Ergens ben ik wel blij dat het niet werkt, want ik had mijn abrikozenpitten nog niet op.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  21/09/2018 - 14:34 14:34

  Gelukkig ben ik vandaag al heel erg boos geweest — deurwaarders die schaamteloos over de rug van werkende armen teren op de overheid (afromen uitkeringen & toeslagen), het bekende VVD-stemmend Audi A6-rijdend verdienmodel — en kan ik semi-quasi-normaal antwoorden:

  Alvleesklierkanker is de grote gelijkmaker, en misschien maar goed ook. Hoe arm of rijk je ook bent, hoe goed of slecht: het is ongeneselijk en je gaat er onherroepelijk dood aan. Van Steve Jobs to S****. Als je je alvleesklier (pancreas) weekt in limoen (+ tequila/rum/etc.) is dat wellicht de snelste en minst pijnlijke wijze om te gaan.

  Proost!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/09/2018 - 16:34 16:34

  Men borduurt verder op het Moermandieet.
  Daar waren citroenen ook een belangrijk ingrediënt.
  Maar een zuur lichaam zou ook weer kanker stimuleren.

  Je kunt het zo tegen elkaar weegstrepen…

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  21/09/2018 - 20:12 20:12

  Zoals mijn schoonmoeder altijd zegt: een zure geest in een zuur lichaam.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN