More

  RECENTE POSTS

  Zeg Maar Dag Tegen Je Trilhandjes!

  Mary Jane, weed, wiet of marihuana: vrijwel iedereen in Nederland is er op een bepaalde manier mee in aanraking gekomen. Ard van der Steur kent zelfs mensen die er dood aan zijn gegaan. Naast een paar van onze blowende vrienden, kennen wij met name de groene gezichten van de toeristen die onze sterke wiet niet op de juiste waarde weten te schatten. Het product heeft naast de recreatieve kant ook nog eens hele fijne bijwerkingen voor mensen met bepaalde aandoeningen.

  Bij medicinale variant van de cannabisolie, is het uitgangspunt dan ook niet zo stoned als een garnaal een beetje in de grachten zitten te braken. In tegendeel.

  Er zijn studies waaruit gebleken dat er behoorlijk wat positieve effecten zijn voor mensen met spierziektes, kanker en hiv-infecties. Zo vermindert het pijn, spierspanning en zelfs misselijkheid. Vandaag kregen wij een video onder ogen met in de hoofdrol Larry. In deze video krijgt Larry (van Ride With Larry) cannabisolie toegediend. De effecten die het binnen vrij korte tijd op zijn Parkinson heeft zijn op zijn zachtst gezegd verbluffend. Bekijkt het maar!


  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  30/01/2017 - 15:30 15:30

  Wie is Ard van der Steur?

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  31/01/2017 - 07:56 07:56

  Ik wist dat het een goed medicijn was, maar dit is inderdaad wel heel erg treffend, hij heeft bijna nergens last meer van!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN