More

  RECENTE POSTS

  Vretecool – vrijdagvlafliprecept (op maandag)

  Er is natuurlijk op uw eigen Retecool al eens een vlafliprecept gepost, maar uw Retecool is niet van over één nacht ijs gaan, dus u krijgt een rubriek: De Wekelijkse Vlaflip (vul ingrediënt in). Kut voor u, leuk voor ons. Hoewel, ook leuk voor u als u ze maakt. Eenvoudig, goedkoop, snel én makkelijk!

  Ingrediënten:

  Vla, yoghurt, frambozenlimonade, (alles gewoon huismerk, want lekker makkelijk en snel), Vodka, rum, Hennessy, goeie gin, tonic, vlees, eventueel wat groente, maar voor een vlaflip is dat niet echt nodig. De drank daarentegen…

  Absoluut noodzakelijke ingrediënten voor een vlaflip.

  Bereidingswijze (Blijf hierbij vooral kalm!):

  Vul een pitcher ongeveer halfvol met tonic. vul dit aan met gin. Goeie Nordés Atlantic Galician Gin, of huismerk van de Lidl, kijk maar wat je zelf het lekkerst vindt. Citroen is een soort groente, en dat past per schijfje best in je glas. Een hele citroen daarentegen is echt kut. Vooral als deze tegen je hoofd gegooid wordt.

  ‘When life gives you lemons, make more gin-tonics’ – Ghandi (Of Alice Cooper, we weten het niet precies)

  Korea

  Enfin, ondergetekende maakte dus een vlivla.. Vlavli.. Moeilijke shit met vla. Maar Noord-Korea en Trump zijn veel beangstigerender, dus zo is het ook weer.

  Na het drinken van de pitcher gin-tonic gaat u verder met het bereiden van de vlaflip. U breekt nu dus de vodka aan. Dingen met vodka. Meer. Ik heb Victoria Koblenko al jaren niet gezien. Die deed ook iets met.. Wat zegt u? Vlavlip? Oh ja.

  Foto: Niet Victoria.

  Wijn

  Mik vla in een bakje. Scoor limonade, drink een liter wijn. Rode. Want dat lijkt op limonade. Dan whiskey (of whisky, dat mag u zelf weten). Daarna yoghurt. In dat bakje. Niet de drank hè, die gaat in de kok.. Waar waren de vla en yoghurt? Hadden we al yoghurt?

   

  Supermarkt

  Whatever, drink wederom een pure vodka. In een longdrinkglas. Vul dat tot de rand. Drink het leeg. Bedenk je daarna dat je helemaal niet naar de supermarkt bent geweest. Ga naar de supermarkt voor yoghurt, wat je helemaal niet in huis blijkt te hebben. Schreeuw in de supermarkt hard dat u ‘een vlaszak’ gaat maken. Of een ‘Flierpflizzle’. Succes gegarandeerd. Vergeet de frambozenlimonade niet. Koop voor de zekerheid een fles wijn. En vodka. Want je wilt niet zonder komen te zitten.

  ‘Supermarkt’

  Vlaflip!

  Gelukt? Mooi. Slinger uw Pornhub Platinum account aan en vermaak u een minuut of veertien. Vergeet de doekjes niet. Hierna gaat u verder met het bereiden van de vlaflip.

  Snel en makkelijk gooit u de vla en yoghurt in een bak, waarna u een gin gin gin-tonic maakt. Die smaakt, dus maakt u er nog één. Of zes. Of niet, wat u zelf het fijnst vindt. Hierna is het tijd om de vlaflip af te maken. Limonadesiroop. Dus eerst giet u per ongeluk wat in uw vodkaaaaaaaaaa, HOMOOOOSSSSSS!!! Victoriaaaaaaaaa!!

  Vlaflip

  Nadat u blackout-dronken in elkaar stortte en 14 uur later wakker bent geworden met de smaak van kinderlijkjes in uw mond, neemt u een wijntje. Wit, want dat is lekker fris.

  Hierna mikt u de yoghurt bij de vla, een scheutje frambozenlimonade er overheen en klaar is uw vlaflip.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  07/08/2017 - 16:40 16:40

  “Kut voor u”
  Daar houdt voor mij het leesplezier alweer op hé, hele bataljons worden hier zo weer buitengesloten. Zoek gewoon even een genderneutraal geslachtsdeel om een en ander kracht bij te zetten. Eigenlijk begon het in de titel al met Flip, een veel te masculiene naam wat mij betreft. Maak daar eens vlawilly of vlarene van, dan lees ik straks wel even verder.

  Monade
  09/08/2017 - 12:58 12:58

  Bas, volgens mij is er een woordje weggevallen in de titel: “Vretecool vrijdagvlaflip op recept”

  Doktersrecept.

  /We were somewhere around Harderwijk on the edge of the Veluwe when the vlaflips began to take hold

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN