More

  RECENTE POSTS

  #JonVoyage

  “August 6th, 2015. From Comedy Central’s World News Headquarters in New York, this is The Daily Show with Jon Stewart.” Zo begint naar verwachting the Daily Show with Jon Stewart van vandaag. De laatste, dat wel. Sinds 1999 fileert de host van deze “fake news show”, die het vaak genoeg voor elkaar krijgt serieuzer genomen te worden dan het echte nieuws, de absurditeiten in de wereld en vooral in het vleesgeworden absurdisme dat we de Verenigde Staten noemen. Onderwerpen van The Daily Show, die overigens maar 4 dagen per week uitgezonden wordt, waren vaak van het kaliber “als het niet zo ontzettend grappig was, zouden we erom huilen”.

  Nou, dat doen we dus vandaag. Er is vrijwel niets dat je kan zeggen over deze eindbaas van de Amerikaanse kabel TV dat een beetje in de buurt van recht doen aan zijn heerstende status komt. Zijn grappen over actualiteit, zijn arbitraire uithalen naar Arby’s, absurde imitaties van bekende personen, de interviews waar werkelijk iedereen voor langs kwam: we zullen het moeten missen, of op z’n minst moeten kijken wat Trevor Noah ervan maakt. Maar dat is voor later, eerst de laatste aflevering. Die wordt – voor ons – morgen vroeg om 5 uur uitgezonden. Wij voorspellen dat u aan het eind daarvan uw ‘moment of zen’ heel hard nodig heeft.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  06/08/2015 - 17:39 17:39

  Het enige lichtpuntje is dat volgende maand de Late Show met Stephen Colbert start, dat zou nog best leuk kunnen worden.

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  06/08/2015 - 23:16 23:16

  Heeft iemand enig idee of, en zo ja waar we deze laatste aflevering der laatste afleveringen gewoon LIVE mee kunnen kijken? En dus niet, zoals dat KUTcomedycentralNL altijd flikt, een paar weken later zodat je naar ‘actualiteit’ uit het jaar krijt zit te kijken?

  Bismarck
  10/08/2015 - 13:08 13:08

  We hebben nog altijd wekelijks John Oliver om af te kicken (ik vind iig dat ie het erg goed doet).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN