More

  RECENTE POSTS

  IS Gaat Europa Binnenvallen

  Jawel, IS is bezig met de voorbereidingen om Europa binnen te vallen en zo het Kalifaat te vergroten. De bedoeling is om dit vanuit Libië te doen, want dat ligt zo lekker dicht bij Europa. Het is nog geen 500 kilometer varen naar Sicilië vanuit de Libische hoofdstad Tripoli. De schattingen van het aantal IS strijders loopt uiteen van 32.000 tot 200.000 paradijs-lovers. Dat zijn er natuurlijk best veel, maar er moeten uiteraard ook wat strijders achterblijven om het kalifaat te beschermen. Dus hoeveel strijders er richting Europa gestuurd gaan worden is nog niet duidelijk, maar waar de haatbaarden van de IS blijkbaar geen rekening mee hebben gehouden zijn Don Corleone en zijn cornuiten, want die heren zijn inmiddels dikke vriendjes met Mexicaanse drugskartels. En zoals iedereen weet houden die ook wel van een partijtje koppensnellen zodra er iemand binnen hun territorium voet aan de grond probeert te krijgen. En dat is precies wat IS wil gaan proberen. Moeten we ons dus zorgen maken, aangezien de maffia ook grof geld verdient met het verschepen van immigranten, of gaat de maffia er voor zorgen dat de IS het wel kan schudden in Zuid-Europa?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  19/02/2015 - 14:10 14:10

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/02/2015 - 15:05 15:05

  Ik denk dat er uiteindelijk niets anders opzit dan heel fijnmazig patrouilleren zodat van ieder schip de vertrekhaven (of in ieder geval vertrekland) bekend is. Vluchtelingen dan maar gewoon daar weer direct terug op het strand zetten. Als potentiële vluchtelingen alle vorige bootladingen teruggezet zien (diegenen die niet verzopen zijn), zullen ze zich wel twee keer bedenken voordat ze een handelaar duizenden Euro’s betalen voor niks.
  De handel droogt dan snel op.

  Maar dit zal weer indruisen tegen internationaal recht of zo. Verboden om zomaar iemand ergens op een strand te dumpen als niet per persoon onomstotelijk vast is komen te staan dat ze daar vandaan kwamen.

  Oh…. en reken maar niet op de maffia. IS zal zich wel twee keer bedenken voordat ze die tegen de haren in strijken. Bovendien, als de overheid druk tegen IS vecht, kan de maffia weer lekker z’n gang gaan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/02/2015 - 15:13 15:13

  Tsja, zo’n actie kunnen ze beter afblazen…

  Weirdoinventor
  Lid
  19/02/2015 - 15:33 15:33

  Die maffia gaat er niet aan te pas komen. Als zij echt Europa gaan aanvallen betekent dat dat het westen eens iets gaat doen tegen IS, in plaats van hier en daar wat mannetjes te trainen of in een vliegtuigje rond te vliegen. Zelfs nu de defensie van half Europa voornamelijk bestaat uit aanbetalingen voor een vliegtuig dat ooit wordt geleverd kan dat zootje gekken “ons” bij lange na niet hebben.

  Maar hé, leuk dat ze een doel hebben, fijn voor hen.

  Weirdoinventor
  Lid
  19/02/2015 - 16:19 16:19

  Sinds Xaderp redactie werd neem ik aan dat alle belachelijke posts serieus bedoeld zijn.

  Dat maakt sommige nieuwtjes wel wat verwarrender dan noodzakelijk moet ik zeggen.

  carlijn
  carlijn
  Gast
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  20/12/2022 - 16:13 16:13

  komt er dan oorlog in nederland door rusland

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN