Willem Uitvreter is weer even terug met de KBX om al zwaaiend naar een stel klapjosti’s een stukje met een koetsje te rijden door Den Haag. Oranje boven, leve de koning-ng; dat past niet hè, prutsertjes. Daarna nog wat voorlezen van een blaadje waar ik verder geen fuck van meen. Op zich niet echt een reden om je Griekse hangmat voor te verlaten, maar dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om je bonnetjes in te leveren.
Dussss…..de Audi moet nog gedeclareerd worden (6 ton). Mams (ze werkt niet meer) (anders dan dat ze nog wat trustfondsjes beheert op Guernsey opdat de familie zo min mogelijk kwijt is aan de Belastingdienst)(de adviseurs hiervoor van Nauta Dulith zijn door u betaald) wil haar werkkamer laten verbouwen (3,7 miljoen). En de keuken moet ook (8 miljoen). Ja, Rutte had het eerst over 9 ton, maar jullie kennen die man toch? *grijnst* Er moet nog een tuinhek rond de Griekse villa (4,5 ton). En niet vergeten de steiger voor de speedboat. Nog iets vergeten? Oja fuck. Dat Huis ten Bosch, dat mag ook wel eens ander behangtje (35 miljoen). Geld moet rollen. Liefst mijn kant op.
Zeg jongens, dat was ‘m weer. Als jullie me zoeken: ik zit in Griekenland. Houdoe en succes met je crisis. Fuck all y’all! Dàààg. *zwaait middelvingers in het rond*

2

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
G. de Vaderxaderp. Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
xaderp.
Newbie
G. de Vader
Newbie

Dat schaamteloze heeft hij vast van zijn opa. Maar dat was dan ook een héle bijzondere man. Dat was de enige Duitser die èn lid was van de NSDAP, èn lid was van de SA, èn lid was van de SS, maar die géén nazi was. Heel bijzonder.