More

  RECENTE POSTS

  Ik wacht de verbouwing effe af in Griekenland, goed?

  Willem Uitvreter is weer even terug met de KBX om al zwaaiend naar een stel klapjosti’s een stukje met een koetsje te rijden door Den Haag. Oranje boven, leve de koning-ng; dat past niet hè, prutsertjes. Daarna nog wat voorlezen van een blaadje waar ik verder geen fuck van meen. Op zich niet echt een reden om je Griekse hangmat voor te verlaten, maar dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om je bonnetjes in te leveren.
  Dussss…..de Audi moet nog gedeclareerd worden (6 ton). Mams (ze werkt niet meer) (anders dan dat ze nog wat trustfondsjes beheert op Guernsey opdat de familie zo min mogelijk kwijt is aan de Belastingdienst)(de adviseurs hiervoor van Nauta Dulith zijn door u betaald) wil haar werkkamer laten verbouwen (3,7 miljoen). En de keuken moet ook (8 miljoen). Ja, Rutte had het eerst over 9 ton, maar jullie kennen die man toch? *grijnst* Er moet nog een tuinhek rond de Griekse villa (4,5 ton). En niet vergeten de steiger voor de speedboat. Nog iets vergeten? Oja fuck. Dat Huis ten Bosch, dat mag ook wel eens ander behangtje (35 miljoen). Geld moet rollen. Liefst mijn kant op.
  Zeg jongens, dat was ‘m weer. Als jullie me zoeken: ik zit in Griekenland. Houdoe en succes met je crisis. Fuck all y’all! Dàààg. *zwaait middelvingers in het rond*

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  xaderp.
  Redacteur
  16/09/2014 - 17:52 17:52
  G. de Vader
  Gast
  16/09/2014 - 20:32 20:32

  Dat schaamteloze heeft hij vast van zijn opa. Maar dat was dan ook een héle bijzondere man. Dat was de enige Duitser die èn lid was van de NSDAP, èn lid was van de SA, èn lid was van de SS, maar die géén nazi was. Heel bijzonder.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN