More

  RECENTE POSTS

  Het drama rond Paleis Soestdijk

  Wie meent dat Ongehoord Nederland toch een tikkeltje te fake-news is, is voor zijn sinterklaasnieuws aangewezen op het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok. Jaar na jaar komt daar dagdagelijks verslag vanuit het Pietenhuis, beter bekend als het voormalige Paleis Soestdijk.

  In 2017 is het paleis, nu Juul en Ber beiden de pijp uit waren, door het Rijksvastgoedbedrijf verkocht. Opgekocht door een consortium dat het compleet zou gaan ontwikkelen. Maar dat was net een heul klein beetje lastiger dan verwacht. Naast de gelinkte kamervragen (want is het wel voor een redelijke prijs verkocht, nu ze het taxatierapport niet openbaar willen maken en er schijnbaar slechts € 1.711.033,– voor betaald zou zijn). Niet keiduur voor een paleisje, de gemeente Rotterdam heeft de WOZ waarde van de redactiebunker al fors hoger ingeschat (en die heeft een stuk minder uitzicht dan het oude stulpje van Prins B).

  Briljant documentairemaker en professioneel zuiger Frans Bromet heeft een docu gemaakt over dat omkatproces van Soestdijk. Smullen, sowieso, maar helemaal nu er blijkbaar dus nog een shitstorm aan zit te komen.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  02/05/2023 - 13:02 13:02

  Daar is nog geen 2 miljoen voor betaald? Is de koning toch zieliger dan ik dacht, hij krijgt een veel minder riante uitkoopregeling dan de boeren.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN