More

  RECENTE POSTS

  “Ik hou van Holland, maar dat water moeten ze wegpompen”

  Ik hou van de VS, maar ze moeten fastfoodketens verbieden. Ik hou van Rotterdam, maar dat centrum moeten ze een bom op gooien. Ik hou van vrijheid, maar ze moeten iedereen die het niet met me eens is opsluiten. Ik hou van Duitsland, maar bier is de satan en moet kapot.

  Ik hou van Spanje, maar die verrekte Spanjaarden zou je verplicht een Spaanse peper in hun reet moeten stoppen. Ik hou van Sharon Dijksma, maar mag het een onsje minder? 14 mag ook, ja. Ik hou van mannen, maar ze moeten niet te mannelijk doen. Ik hartje de PvdA, maar ze moeten eens wat principieler worden. Het is prima dat de rechters in dit land ieder dossier op z’n merites beoordelen, maar ze moeten wel gewoon veel harder straffen. Ik hou van cultuur, dus iedereen moet naar the Voice of Holland kijken. Ik hou van Amsterdam, maar al die toeristen moeten ze verbannen. Vrijheid van geloven is een groot goed, maar dat Spaghettimonstergeloof is gewoon ongeloofwaardig en moeten we niet willen. Ik hou van science fiction, maar ze moeten er geen dingen bij gaan verzinnen. Winter is geweldig, maar het mag van mij wel wat warmer.

  Ik hou van de Efteling, maar die iconische attracties moeten ze afschaffen. (Ah, Nederland mijn Vaderland checkt ook in. Ohai!)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  13 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  13 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wtrdk
  Lid
  01/02/2016 - 11:29 11:29

  Het deel wat Nederland moet voorstellen heeft blonde poppetjes in klederdracht op klompen! En ik ben helegaar niet blond, en ik draag geen klompen en al helemaal geen klederdracht, en ik wil dat ze dat nu eens weghja;lennasdgfhlk n asdf want WHAARGARBLKLWEN!!!!!ONE!!!!!!ELEVEN!!!!111!!!!!!!1111!

  Alpha Kenny Wun
  Antwoord aan  Wtrdk
  01/02/2016 - 12:18 12:18

  Niet blond? Kan je je haar dan niet even verven net als de grote leider? Dan weten we tenminste zeker dat je er één van ons bent.

  Alpha Kenny Wun
  01/02/2016 - 11:32 11:32

  RefDag slaat de plank mis door Pastafarisme af te doen als “Christenen jennen”. Ze maken zichzelf weer belangrijker dan ze zijn.

  En vwb het stuk van Jan Hoek vind ik het vooral typisch dat iedereen WHARGARBL gaat over de negers, maar niemand inhaakt op zijn kritiek op het stereotiep neerzetten van Chinezen en Japanners. Mogen die van looopings.nl en NL mijn Vaderland dan wel aangepast worden?
  Voor mij mogen die attracties zo blijven hoor (nooit IRL gezien), maar dan wel met Nederlanders afgebeeld met joint in de mond, op klompen, Telegraaf onder de arm, al voordringend in de rij, klagend over het weer, dat het vroeger beter was, het zo lang duurt en natuurlijk dat Geert er wat aan moet doen.

  Alpha Kenny Wun
  Antwoord aan  Ome Mc
  01/02/2016 - 12:15 12:15

  Proest!
  Ik zeg niks meer.
  (Trippende Tulpen Tokkies op Klompen is goed genoeg voor me)

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/02/2016 - 13:04 13:04

  Deze RefDag quote zegt genoeg:
  “Natuurlijk zit geen enkele kerk te wachten op een toetsing van de kerkelijke leer en regels door de overheid”
  Inderdaad, wat valt er immers te toetsen? De onzinnigheid van het geheel? Immers, de hele leer hangt van cirkelredeneringen en “het is zo, want het is zo” dogma’s.
  Om die reden verdient welke kerk dan ook geen enkele uitzonderingspositie. En als dat zoals nu, toch wel zo is, verdient iedere kerk diezelfde uitzonderingspositie. Dus ook de VSM-kerk.

  MadDieu, drukt zijn snor
  01/02/2016 - 14:30 14:30

  In den beginne was alles er al, behalve een begin. Het lukt de mens en de wetenschap -nog steeds- niet om voorbij dit begin te kijken / redeneren.

  @refdag
  Alle grote mono-theologische stromingen hebben de schatplichtigheid middels hetzelfde scheppingsverhaal ingebouwd.
  Al deze godsdiensten willen kostte wat het kost voorkomen dat kinderen een ander startpunt krijgen dan het traditionele scheppingsverhaal en de bijbehorende schatplicht, genaamd dankbaarheid aan de schepper en zijn vertegenwoordigers/kerk.

  MadDieu, drukt zijn snor
  01/02/2016 - 14:33 14:33

  Ome Mc, je heb een vergelijking vergeten.
  Het WNF steunt alle levensvormen, maar HIV moeten ze uitroeien.

  Xloph
  01/02/2016 - 15:34 15:34

  Het RefDag is een prima krant, maar ze moeten zich wel aan de feiten houden.

  E.R. Deoz
  01/02/2016 - 16:14 16:14

  Met Carnaval Festival is niets mis, dat zijn vrolijke stereotypen van over de hele wereld, inclusief Nederland. Als je die die attractie realistisch maakt, dan komen alle kinderen er depressief uit.

  Monsieur Cannibale gaat wat verder, maar dat kunnen ze waarschijnlijk wel oplossen door de kannibaal ook witblankbleek te verven.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  01/02/2016 - 17:33 17:33

  Nee! Monsieur Cannibale doet lollig over superieure zwarte agressie die gericht was tegen goed onschuldige blanke zendelingen. De neger is hier de overheerser net zoals Sinterklaas heerst over zijn Pieten. Als het Sint probleem opgelost wordt door de Pieten niet meer zwart maar wit te maken, kan het Monsieur Cannibale probleem opgelost worden door de ronddraaiende inzittenden verplicht vooraf zwart te schminken of meer allochtonen naar de Efteling te lokken.

  biermeester
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  01/02/2016 - 19:09 19:09

  Monsieur Cannibale moeten ze gewoon omvormen tot een gedenkteken voor de Rwandese genocide uit de jaren negentig.

  Bismarck
  04/02/2016 - 12:37 12:37

  Briljant dat Refdag-artikel. Zouden ze zelf door hebben dat “‘heilig’ boek, dat het best kan worden getypeerd als een onsamenhangende verzameling van bizarre en soms lachwekkende gedachtespinsels.” best wel een accurate beschrijving van de bijbel is?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN