More

  RECENTE POSTS

  So you think you can Kneuterig: Stel trouwt op huishoudbeurs

  De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen: wij begrijpen dit wel. Uit eigen ervaring weet die of gene uit de redactie wel dat trouwen niet een en al rozengeur en maneschijn is. Dus dat je als vent denkt “Dan hebben we het ergste maar gehad”, daar kunnen wij best inkomen. Maar toch… Vandaag is in ieder geval het eerste huwelijk ooit op de Huishoudbeurs gesloten.

  Trouwambtenaar Dirk Zeelenberg, die ook schijnt bij te klussen als acteur, voltrok het huwelijk op het hoofdpodium. Het kersverse stel zal na een avondje onbeperkt wokken waarschijnlijk de intrek nemen in het lokale Bastion hotel.

  Kleurrijk trouwen op de Huishoudbeurs

  Alsof het allemaal nog niet gelijkgekleurd-windjack genoeg is, is het thema van dit jaar “Colors”. Dat een Huishoudbeurs ook een apart thema nodig heeft, anders dan huishouden, is nog tot daar aan toe. Maar het moest natuurlijk ook weer ergens voor staan. “Colors” staat, zo lazen wij eerder, voor “hoe kleurrijk het leven van de vrouw is”. De voltallige redactie is inmiddels bezig asbest te snuiven, want er moest bij het lezen van deze woorden wel even een traantje weggepinkt worden.

  De twee gefiguurzaagde Retecool-ganzen met katoenen strik zijn op weg naar het gelukkige koppen. Voor wie nog bij ons is, er zijn ook beelden:

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN