More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Wesley Ponsen – Word Je Ooit Nog Van Mij

  We hebben eerder al Jordy van den Boer gehad, die een nee van een vrouw gewoon negeert, Gerben Tijssen die ook wat bindende tips nodig had, of ook Roberto van Baal die zo een kelderboxdistributiecentrumeigenaar zou kunnen zijn.

  Vandaag gaan we een stapje verder met de stockholmaspiraties van Wesley Ponsen. Wie denkt de naam te herkennen, dat was Donny Ponsen, die we omschreven als een “dikkige hamster die met samengespannen anus door het beeld loopt”. Gezien de vergelijkbare karakteristieken zou het zo een zoon/neef/oom/vader/medekampbewoner kunnen zijn.

  In een poging te benadrukken hoe typhusweinig smaak Wesley heeft wordt de clip geschoten in een soort Leen Bakker voor kampers. En daarbij is Wes iedere keer zo gepositioneerd dat in beeld minimaal 3 lelijke meubelstukken zijn. Er zijn slonzige parenclubs die dit soort meubels te tacky zouden vinden. En te midden daarvan zingt hij dat ze hem wel of niet wil en hij dan denkt dat ze maar naar die ander moet gaan [meer clichezinnen toevoegen ter illustratie – Reet] om dan met goedkope zoete bubbels door die Leen Bakker te hobbelen. Terwijl toch volstrekt helder was vanaf moment één in de clip dat ze hem niet moet en liever voor iemand anders gaat. Iedereen anders zelfs. Kom op Wesley, nee is nee, zing maar iets over een eenzame kerst volgende keer.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  24/12/2018 - 14:05 14:05

  Zij had ook liever dat ie zijn mond hield:

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN