More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Roberto van Baal – Jij bent van mij

  Roy Otters. Dat is ook de producent van Takkie Goei, waar we u vanmorgen mee <s>verasten</s> verrasten. Roy Otters is voor de kutmuziekwereld wat zwemmerseczeem is voor een team lesbische waterpolomeisjes. Iedereen wil er vanaf MAAR HET HOUDT NIET OP, NIET VANZELF!

  Roberto van Baal daarentegen heeft de aantrekkingskracht van een magneet op een pacemaker. Geen idee of het het aantrekt trouwens, MAAR JE WIL DOOD. Voor de oudgedienden onder u die dachten dat Roy Otters gewoon Dijkie is (of Gewoon Dijkie, zoals hij tegenwoordig genoemd wil worden), neen. Roy Otters gebruikt Windows (hier bewijsstuk A).

  Om je een beeld van Roberto van Baal te geven (buiten de foto hierboven): Plant een frikandelbroodje in de grond en in plaats van water geef je hem energydrankjes. Zo is ook Roberto ontstaan. Althans, dat, of voorvocht. Want kijk nou naar dat hoofd, dat is nooit een krachtige zaadlozing geweest. Roberto van Baal zou je kunnen classificeren als het lelijke broertje van Steve Buscemi. Er zijn kinderen die een napalmaanval in Vietnam overleefd hebben die knapper zijn dan Roberto van Baal.

  Roberto zingt over een meisje, en “vanavond wil ik uren met je uitgaan” is zijn boodschap voor haar. “Lieve schat jij bent van mij“. Kijk naar dat hoofd. There’s “groepsanaalverkrachting in a tochtige kelderbox” written all over that. Als Roberto buiten Roy Otters althans vrienden zou hebben, want een groepsanaalverkrachting is toch een beetje sneu met enkel twee klamme hemahanddoekjes in witte wibraheupslipjes. Iemand op een forum suggereerde dat, nu Roy Otters de tekst en muziek heeft bedacht, juist Roy de kwade genius is en Roberto van Baal z’n beïnvloedbare pretty-boy moet zijn die de chicks over de grens trekt. Laat dat op je inwerken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN