Retecool is voor u natuurlijk een baken in de woelige baren die “het leven” heet. Logisch. Nu zijn wij niet te groot om als dat nodig is eerlijk toe te geven dat zelfs wij het soms niet weten. En dat moment is vandaag. Althans, de afgelopen drie weken. Want zo lang hebben wij William Hillegom met “Pijn in je hart (takkie goei)” hier in een tabblad open staan in Firefox.

We weten het namelijk niet. Bij een gemiddelde Hollandse Hits Maandag kijk je ongeveer 14 seconden naar de oog- en oorebola opwekkende clip, hebt dan direct een “angle” en gaat als een bezetene met het schuim op het giecheltje tikken tot er een prachtproduct staat. De post erover. Niet de muziek.

Maar in dit geval is het dus lastig. “Is het dan wellicht nog wel enigszins aardige muziek Flepz0r?” zien we uw verwachtingsvolle oogjes denken. Neen. Het is namelijk ZO GODSGRUWELIJK HOLSTRONTVERKLONTEREND SLECHT DAT WE UIT DE WOORDEN RENNEN. MAAR DAN ECHT. De clip begint en direct, BAM, lekkere wijven. Nu weet u sinds de Eastern European School for Men hoe u lekkere wijven met 1 zin laat sopperdepoppen, maar voor u dat in de praktijk kunt brengen komt opeens een of andere klomp aangekoekte reuzel met flaporen in beeld. Zegmaar dit. En Roy Otters (reserveDijkie) heeft echt ALLE plugins van z’n Virtual DJ software ingezet en HET IS NOG STEEDS SLECHTER DAN SHARON DIJKSMA DIE OP HET BINNENHOF SEKS HEEFT MET TON ELIAS IN EEN BAD ZURE CHOCOLADEVLA. Zo. Die bleek dus. Zet die maar weer even weg.

William Hillegom stáát afwisselend voor auto’s waarvan hij de naam niet kan spellen en zít ook op de grond in een park met drie schijnbaar willekeurige werklozen erachter. Je moet het zien om het te geloven. Goei is overigens Pools voor lul (wij hebben een stucje onderzoek gedaan ja) en Takkie, naast de hond van Jip & Janneke (wat het niveau mooi blootlegt), hebben we verder nog niet kunnen tekstverklaren. We zijn even kokende lood in onze oren gieten.

4

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JokkebrokFlepz0rRoel ZwaarThE_ED Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
ThE_ED

Hallo, mag ik een kilootje autotune van u?

Jokkebrok
Jokkebrok

Mag het een onsje meer zijn?

Roel Zwaar

1 vraag: WAAROM?