More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Gerben Tijssen – Supervrouw

  Voor vandaag zijn we weer in de krochten van het internet gedoken voor het meest bizarre wat er te krijgen is op Nederlandstalig muziekvlak. Nee, geintje, Roy Otters stuurt ons gewoon zelf de nieuwste releases toe. We kunnen in onze spreekwoordelijke onderbroek zitten bloggen.

  Zo plofte hier de nieuwe kneiter van Gerben Tijssen op de kokosmat. Gerben hadden we bij z’n vorige inzending al afgeserveerd, gelukkig had Roy nog wat vlammenplugins geinstalleerd om de boel dragelijk te maken zodat er een soort van ironie uit naar voren kwam.

  Ook dit keer kijkt Gerben Tijssen doorlopend alsof hij al dagen moet poepen maar dat het dan niet lukt. Die frons in z’n voorhoofd, er zijn bijna oliemaatschappijen die geinteresseerd zijn in exploratiepogingen. Als er tenminste wat achter die geul had gezeten.

  Pro-tip, alvorens u op afspelen drukt, geen slok nemen of voedsel in uw mond stoppen. Echt. De WTF’s komen vroeg. Allereerst ziet u een vrouw een vrij clichébeweging maken, door het haar vertraagd naar achter te gooien. Vervolgens ziet u Gerben, hip op blote voeten, op een houten vlondertje aan het water staan. Volgens Gerben is ze zijn powervrouw, zo’n supervrouw, ze is zo’n lekker ding, daarom heeft hij zo’n zin. “Hé waar ben je”. “Ik zal je ooit een keer krijgen, en dan zal jij bij me blijven.”

  Gerben, vriend, (en waar ik “vriend” zei bedoelde ik “bunzing”), wellicht dat het door je constante constipatie komt dat je het niet door hebt, MAAR ZE MOET JE NIET. ALS ZE BIJ JE WEGLOOPT, ZELFS ALS JE NIET GAAT ZINGEN, DAN IS DAT EEN SIGNAAL. HOU HET GEWOON BIJ ZINGEN IN DE VRACHTWAGEN ALS JE DOOR DE BRENNERPAS SCHEURT EN VAL HAAR EN ONS ER NIET MEE LASTIG.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ketsman
  18/09/2017 - 15:56 15:56

  Wat staat hij nou tegen die meerpaal aan te rijen? Vaarbewijs m’n reet. Hij kan echt niet aanleggen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN