More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Jordy van den Boer – Tikkie Tikkie

  Jordy van den Boer heeft enorme problemen met z’n oren. Niet alleen omdat z’n Hollandse Hit blaartrekkend slecht is, maar omdat hij als een vrouw nee zegt, gewoon doorbeukt, want als een chick hem niet moet is die chick raar.

  Nou Jordy, dan hebben wij van Retecool nieuws voor je, ze motten je margarinekop niet. En als ze je dat met zoveel woorden laten horen, dan sodemieter je volgende keer gewoon op en blijf je niet als een hardnekkige chlamydiainfectie doorzeuren. Enorme magnetronfrikandel dat je er rondschuifelt.

  Daarbij, waarom grind je zo enorm tegen het reggaeton-genre aan? Het klinkt echt niet, en met die dekselse autotune al helemaal niet. En Tikkie Tikkie Tikkie, gast wat een matig stukje dichtwerk. Maar wat blijkt dan? Het is een covert, van Picky van Joey Montana, en nu vallen er puzzelstukjes op hun plek. Joey Montana heeft alles wat Jordy niet heeft. Hij is zwoel, kan zingen, danst zelfverzekerd, anders dan ons Brabantse picky Jordy van den Boer.

  Jordy schrijft zelf over zichzelf op z’n side: “Wellicht heeft Jordy hier nu al een zomerhit mee gescoord omdat de eerste muzikale kenners hun vertrouwen hebben uitgesproken over deze nieuwe single.”

  Nee Jordy. Nee.

  Mocht u aan het fotosoepen willen gaan, hier zijn high-res foto’s, hier z’n Feestbroek. Helaas geen gastenboek.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  10/12/2018 - 11:21 11:21

  comment image

  hangmat
  hangmat
  Gast
  10/12/2018 - 21:28 21:28

  Topnummer! +1

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN