More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Donny Ponsen – Alles Wat je Zei

  En we trappen deze nieuwe week weer af met een gezellig stukje Hollandse Hits naar u, de lezer, toe. We hebben vandaag Donny Ponsen bereid gevonden om “vervreemding” voelbaar te maken. Hij heeft dat gedaan door zijn nieuwste hit “Alles wat je zei” in te leveren.

  Het begint als een zouteloze ballad maar HIER begint het raar te worden. Vervreemding dus. Hij maakt van een zouteloze ballad een zouteloze, ja, WAT DE NEUK IS HET IN GODSNAAM.

  “Donny, in optimale staat”

  Donny Ponsen ziet er overigens uit als een 14-in-een-dozijnkamper met een mat waar de Amsterdam Arena jaloers op is, vettig haar waarvan Kuzu zou zeggen “kom op, beetje minder haarproduct gebruiken” en een continue verongelijkte blik alsof u te weinig biedt voor de tweedehands auto die hij u probeert te verkopen voor te veel. Of hij moet nodig poepen en het lukt structureel maar niet. Getormenteerd zo u wilt. Als hij zou weten wat dat betekent. Daarnaast lijkt z’n hoofd gezien het haar, de vorm en die boventanden over de onderlip op een verongelijkte hamster, maar dat volledig terzijde. Of de Kuzu kamergotchi. In ieder geval generiek en inhoudsloos. Net als z’n website.

  De omgeving waar de clip is opgenomen is zo kitsch dat zelfs Roma in Roemenië zouden zeggen “also also also”. Want echt. Zet het geluid uit, negeer die dikkige hamster die met samengespannen anus door het beeld loopt en laat die omgeving op u inwerken. Geef het wat goedkope overgangen en vlammen in beeld en het zou zo een clip van Roy Otters kunnen zijn. Nu is overigens het maken van kutmuziek iets dat in de familie rent. Net als vermoedelijk bepaalde genetische afwijkingen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN