More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Gio Swikker – Laat je gaan

  Twee weken terug bespraken we Rutger van Barneveld, een sterspeler in de eerste paar afleveringen van de redactieguilty pleasure “Ik Geloof In Mij”. De liefdesbaby van Ik Vertrek en Hollandse Hits Maandagzangers.

  Gio Swikker, hier en hier al eens in het zonnetje gezet, is daarentegen de liefdesbaby van Pieter van Vollenhoven, Anky van Grunsven, Kim Holland en een smeulende decoupeerzaag. Als je de keuzes voor de teksten van Gio z’n nummers bekijkt is al voorzichtig te concluderen dat Gio misschien een keer moet neuken om de druk eraf te halen, maar als je Ik Geloof In Mij aflevering 6 kijkt, dan is Gio een tikkende tijdbom.

  Zo zegt hij tegen z’n zangcoach (een dame met voor zijn ontluikende viriliteit veel te grote borsten) dat hij hem er nog niet ingedaan heeft bij de meisjes en dat het nieuwe nummer gaat over iemand uit elkaar trekken. Kortom, hele gezonde opmerkingen van een 17 jarige puisterige puber wiens uitstraling een smoothie is van de bol-sinterklaas-cadeaucatalogus-zonder-prijzen-maar-met-qrcodes en een zacht geworden Cornettohoorntje.

  Maar dan het nummer, dat blijkt een kutkoffer van een nummer van Willem Barth, namelijk Laat je Gaan. In die clip (het origineel) zie je Willem Barth als een soort muurcuckold toekijken hoe een jong stelletje aan de bats gaat. Het liedje dat Willem zingt heeft het ritme van een epilepsiepatiënt met een toeval, terwijl die getasered wordt. Gelukkig heeft Gio dat bijzonder element weten te kopiëren alsmede de volstrekt “out-of-character” Bollywooddrek er in gelaten. Gelukkig gaat het na 14 8 seconden alweer over in betrouwbare Eftelingbagger. En dan komt het onderwerp van al Gio z’n klamme dromen, een (hoogstwaarschijnlijk) minderjarige niet-boreale beachbitch dame met jopen waar hij wel een puntje aan wil zuigen en geen reet. Hier schakelt Gio Swikker naadloos over in z’n beste Berrie Swertz imitatie; in een bepaalde smaak gekleed, zich geen raad wetend met z’n aanwezigheid en voorzien van voor z’n leeftijd en ervaring bespottelijke teksten.

  “Laat je gaan, schreeuw het uit, beweeg maar met me mee”. Nou Gio, ik denk vooral dat ze “GA WEG LAAT ME MET RUST” schreeuwt en dan de tegengestelde richting in zal willen bewegen dan die waar jij heen wil als je zo zoiets tegen haar zegt met je fysieke aantrekkelijkheid die zo ongeveer de liefdesbaby is van een korsterig trekdoekje, een bekertje zure room en een vaas uitgebloeide tulpen.

  Dus, dringend advies van het RC Smaakcomité. Ga eens naar de hoeren (neem je oma’s mee, want die moeten rijden) en sla een paar honderd euro stuk, lullen we daarna verder.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  30/11/2020 - 11:29 11:29

  Die boreaal-hype was toch al weer voorbij?

  Roel Zwaar
  Lid
  30/11/2020 - 13:18 13:18

  Je mag nooit op het uiterlijk afgaan natuurlijk.
  Maar WTF hebben al die gasten toch met dat kapsel en die besparing op de tandarts?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  30/11/2020 - 15:53 15:53

  Inteelt binnen het kamp?

  Apekut
  Apekut
  Gast
  30/11/2020 - 14:10 14:10

  Een Roger Ballen-hoofd – en dat is niet per sé een compliment

  hangmat
  hangmat
  Gast
  01/12/2020 - 00:11 00:11

  voorzien van voor z’n leeftijd en ervaring bespottelijke teksten <=== dat dacht ik nou ook, ik zag in gedachten een dikke blanke vijftiger met literaire aspiraties opdoemen

  hangmat
  hangmat
  Gast
  01/12/2020 - 00:38 00:38

  voorzien van voor z’n leeftijd en ervaring bespottelijke teksten <=== dat dacht ik nou ook, ik zag in gedachten een blanke vijftiger met literaire aspiraties opdoemen

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN