More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Gio Swikker – Mijn Hart

  Goed nieuws uit Amsterdam, Gio Swikker heeft een nieuwe single uit! Ja, u dacht meteen natuurlijk iets met Femke Halsema, maar het ongebreideld pubershamen laten we wel aan de (voormalig) TMG-jongens over.

  Nee, Gio Swikker is die dekselse belhamel die eerder een gezellig Portugees liedje liet klinken als een voorzichtige martelsessie op Guantanamo Bay. Hij schuift dit keer een beetje op en heeft een nummer uit buurland Spanje onderhanden genomen. Dit keer vermeldt de Youtube tekst niet welk liedje het is, zodat onduidelijk is hoe veel beter het origineel is.

  Gio Swikker heeft overigens net als in de vorige video iedere zoveel seconden een nieuw shirt aan, maar de poliomedicatie is zeer goed aangeslagen, hij kan z’n armpjes nu al in meer richtingen bewegen.

  Bij het zien van de clip (zonder geluid) mompelde iemand in de bunker: “Gio is het levende bewijs dat  op de boerderij de lul ook wel eens ergens anders in verdwijnt dan alleen in moeder de vrouw. “Ja sorry vrouw, het schaap viel opeens op mij. Maar kunnen we hem opvoeden als een van ons eigen?”. Wat meteen goed te zien is, is dat Gio voor het seizoen weer van z’n warme dons ontdaan is. Het haar op z’n hoofd is mooi gemillimeterd en hij is in de Loenense waterval geduwd om af te koelen waar we eerder al die gesmolten Krezipimitatie naast zagen staan.

  Hij klinkt overigens nog wel alsof er iemand een lijmklem op z’n ballen heeft aangedraaid, maar wellicht moet hij nog de baard in de keel krijgen. Wat daar nog meer op wijst (de baard in de keel, we hebben verder geen indicatie ten aanzien van lijmklemmen op testikel(tjes)) is dat hij alle woorden die enige relatie hebben tot sex op een ongeinspireerde wijze uitsputtert. Verbaal voorvocht zegmaar. We moesten hier bijvoorbeeld drie keer opnieuw luisteren voor duidelijk was dat hij “sensueel en zwoel” zei.

  Wilt u nog wat positiefs horen over het nummer? Dat kan, het duurt drie minuten en HOEVEEL SECONDEN?!???!!1?/

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  19/08/2019 - 11:19 11:19

  Nee dank je.

  Reet
  Beheerder
  19/08/2019 - 11:39 11:39

  Het blijft natuurlijk een gemiste kans dat hij zichzelf niet “Gio Swagger” heeft genoemd. Ik bedoel: check dan hoeveel swag die gast heeft!

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  19/08/2019 - 11:50 11:50

  Ja, dat dus!

  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Gast
  19/08/2019 - 20:30 20:30

  Het gemoed van de professor schiet vol. Net als zijn broek …… Gadverdamme, wat een shit. Hebben ze na de bevalling het verkeerde deel weg gegooid ?

  Bismarck
  20/08/2019 - 21:19 21:19

  Toch een half minuutje volgehouden en meteen twee A/V selectiecriteria voor HHM gespot: harmonica en generieke videofilter. Er zijn er vast meer. Wie houdt het lang genoeg vol om ze te vinden?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  20/08/2019 - 23:25 23:25

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN