More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Anita: Adio Adio Adio

  Ach ja, Jacqueline Govaert en Krezip. Het begon zo mooi, de grote doorbraak in 2000 op het toen nog heersende Pinkpop, nummer eens in de hitparade, twee platina albums, successen in het buitenland, een bijnaam op de ercees (de Zingende Uier)…

  … en toen groeiden de meisjes en jongens groot. Kinderen werden uitgepoept, er volgden wisselingen in de bezetting en richtingloos gefladder in muzikale richtingen. Tenslotte termineerde Jacq Krezip in 2009 en ging ze solo. Er volgde nog een tweede werkje Songs to Soothe, maar niemand wilde het meer horen en daarna werd het stil.

  Sweet Goodbyes
  Sweet Goodbyes

  Tot deze maand: plots was daar “Anita”! Een wel heel erg doorzichtige reboot van haar carrière. Ze zingt nu Nederlands maar heeft nog steeds dezelfde herkenbare coupe en make-up. Haar jeugd heeft ze nu wel achter zich gelaten zo te zien, maar d’er tieten zitten nog steeds OK!

  Moeten we het nog over Adio Adio Adio hebben? Een vlot vloervullertje voor als het dansorgel even pauze heeft. Qua bewegend beeld zijn we snel klaar: Anita staat aan de grond genageld bij een XL tuinwaterval, het is geen oogfeest mense. Na 3 minuten is het over met de pret want dan haalt een zeer lelijke fade out ons weer uit de betovering.
  Oh Anita/Jacqueline …. If I could stay… Adio (3x)!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Loeleh
  Loeleh
  17/07/2017 - 13:40 13:40

  Als iemand nog iets zoekt om Isis te verslaan…

  HerrReijn
  HerrReijn
  17/07/2017 - 15:26 15:26

  comment image

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  18/07/2017 - 09:51 09:51

  Teering, ik krijg hier spontaan Krezip van!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN