More

  RECENTE POSTS

  Hollands Hits Maandag – Gio – Ga ik met je mee

  Ofschoon Gio Swikker later dit jaar pas 15 jaar wordt, heeft deze Hagenees al heel wat ervaring opgedaan in de entertainmentwereld, zo ronkt de tekst onder de recentste single van Gio Swikker. “Na ‘Jouw ogen’ en ‘Canta Canta’ van vorig jaar, zet Gio met zijn jongste release ‘Ga ik met je mee’, zijn teller dus nu al op 3 eigen singles!”. Poehee!

  Dit is overigens een vertaling van een Portugees nummer, ‘Põe a Mão na Cabecinha’, wat als een kermistiet swingt, de versie van Gio kwalificeert echter voornamelijk als fadomasochisme. Wat wel erg knap is van Gio is dat hij zich ondanks z’n polio zo goed door de clip heenwerkt. Door deze slopende ziekte kan hij z’n schouders, handen en armen maar in één stand houden, maar desondanks blijft hij vrolijk met z’n armpjes zwaaien en zingen.

  Hij zet op 0:22 overigens een hele prima Zanger Rinusimitatie neer. Niet alleen het dansje maar ook dat zwoele gezicht erbij dat bij het Drachter idool als je niet beter zou weten op een “aanranding-waiting-to-happen” lijkt. Knap overigens is ook dat de regisseur de aandacht weet af te leiden van z’n koddige gezwaai met z’n armpjes door hem iedere 4 seconden een nieuw mooi opvallend shirt aan te trekken. Vervolgens vullen ze wat zendtijd door over het kamp te rijden in een oude Mercedes Cabrio. Na een druilluik drieluik met (heel knap) drie keer Gio Swekker Swikker kijken we nog even mee met het gehandicapten aquajoggen. Vervolgens zet hij een nog geloofwaardigere Zanger Rinus neer (hier) maar dan zonder de obstipatiegrijns. Hierna, en daar kan Gio natuurlijk niets aan doen, verzandt het liedje in rijmelarij van het niveau “lik-mijn-vestje”. Daarvoor moet u bij de brabbelende Portugezen zijn, een artiest als Gio wordt beperkt door de kwaliteit van het materiaal dat hem aangereikt wordt. De rest van het nummer vanaf hier is herhaling, want dat doet het prima bij de doelgroep.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  JeWeetToch
  Lid
  24/09/2018 - 12:26 12:26

  Hij zoekt vast nog een baantje…

  grotesnor
  24/09/2018 - 15:51 15:51

  Maar laat die kindertjes toch met rust! Je ziet toch die jongen er zelf niks aan kan doen, hij heb microfali, eeeeh microcefa, een veels te klein hooffie!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN