More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Rutger van Barneveld – Een Dag Uit Duizend Dromen

  Sedert een week is er een tweestrijd in de bunker. Aan de éne kant demense die zichzelf in bescherming nemen tegen vies eten en kutmuziek (bijvoorbeeld reet en Tox), aan de andere kant demense die zich wel eens onderdompelen in die materie en er dan op een bepaalde manier van genieten (ondergetekende en goudlul Ansie).

  En genieten moet je dan breed zien, zoals je geniet van een vreselijk autoongeluk waar je langsrijdt, gemixt met een vleugje schadenfreude, afgetopt met een goeie schep geniet-walging. Waar gaat dit over, zult u zich afvragen, nou, op de redactie staat tegenwoordig wekelijks “Ik Geloof In Mij” aan. Een programma op de campingzender waar Hollandse Hits Maandagzangers worden gevolgd die er van overtuigd zijn dat ze echt het in zich hebben om ergens te komen.

  En dat brengt ons op de HHM van vandaag, deelnemer aan het programma en low-budget Guus Meeuwis stunt double; Rutger van Barneveld. Hij had 10 jaar terug een “hit” met Helena, maar is gek genoeg nog steeds niet doorgebroken. Laten we hem allereerst even aan het woord over het waarom daarvan:

  Nou, solide argumentatie dus. Alleen de mensen om hem heen zijn het probleem. Laten we even kijken wie er zoal bij hem op de camping om hem heen zitten. Oh, opa en oma, die de beheerders zijn van de camping. Lolweetje uit het programma, oma die gelooft er geen hol van dat hij een grote artiest wordt.

  Maar, RC Talent Scouting heeft hoop, nog een kuub frikandelbroodjes en een pallet energydrink en Rutger wordt een E-NOR-ME artiest. En om dat te vieren gaan we kijken naar “Een Dag Uit Duizend Dromen”:

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  13/11/2020 - 09:44 09:44

  Is dit een afgezwaaide pijl van Barney?

  Reet
  Beheerder
  13/11/2020 - 09:52 09:52

  Tox en ik tolereren deze bagger op de redactie omdat er dan semi-automatisch dit soort teksten uit Flepz rollen.

  HarryM
  HarryM
  Gast
  16/11/2020 - 16:08 16:08

  Radio Oranje is dat soms het vervolg op Soldaat van Oranje? Dan kan je erop wachten dat Albert Verlinde al met de musical bezig is…

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/11/2020 - 17:49 17:49

  Na het succes van “kinderen voor kinderen” bleek “zwakbegaafden voor zwakbegaafden” ook een prima formule. Een duizend-in-een-dozijn deuntje met voorspelbare tekst. De hersenen van de eenvoudigen laten zich er graag mee inweken. Dat voel je als liedjesvertolker kennelijk het beste aan als je met eenzelfde handicap rondloopt.

  Ik heb er totaal geen moeite mee. Ik ben vandaag helemaal zen. Ik ga me niet druk lopen maken over slechte rijm en dito stemgeluid. Ik heb gewoon de volumeknop op 0 laten staan.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN