More

  RECENTE POSTS

  Hier gaan we nog veel meer van zien – Nederland komt in verzet.

  Diverse incidenten in de afgelopen week duiden op een gevaarlijke indicator van mogelijke geweldspleging bij zekere bevolkingsgroepen. De VVD heeft over één van de incidenten al kamervragen gesteld – minister Asscher noemt de situatie onacceptabel. Nederland komt in verzet tegen gewelddadig gedrag.

  Nadat in een asielzoekerscentrum in Overberg vijf gewonden zijn gevallen bij een vechtpartij is er een onderzoek gedaan naar de toedracht van de vechtpartij. Er is weinig wat de gemoederen in Nederland meer bezig houdt dan de oorzaak van deze jarenlange bron van vernielingen, geweld en verwensingen. Miljoenen van ons belastinggeld worden verspild aan deze hobby van de elite, die stil blijft bij kritiek vanuit de samenleving: bang dat ze tegen de schenen schoppen van een groep fanatiekelingen die wereldwijd een aanhoudende bron van intimidatie en geweld is.

  Langzaam begint het tij echter te keren. Besef van de impact van het onacceptabele gedrag begint langzaam door te dringen, ook bij 14 fanatiekelingen en justitie. De maatschappij is het zat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  28/09/2015 - 14:27 14:27

  Eigen goal eerscht!

  Hangmat
  Lid
  29/09/2015 - 09:52 09:52

  *mompelt wat over oubolligheid*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN