50PLUS-lijsttrekker Henk Krol heeft zelf de verkeerde informatie over zijn gewicht aan de Tweede Kamer aangeleverd. Dat hebben Kamermedewerkers vandaag laten weten. Op de site stond dat de Eindhovenaar 68 kilo weegt. In werkelijkheid weegt hij 168 kilo. Nogal een verschil, maar de betrokkene reageert er zelf laconiek op.

Krol liet woensdag nog weten dat hij “geen flauw idee” had hoe deze informatie op de website van de Tweede Kamer was beland. Hij zei dat het wel ergens zo overgenomen zou zijn. Maar volgens de Tweede Kamer heeft hij dus zelf opgegeven dat hij 68 kilo weegt. Dat Krol misschien wel zonder z’n bril op heeft geprobeerd de weegschaal af te lezen sluit hij overigens ook niet uit: “Als ik ga douchen zet ik nou eenmaal m’n bril af, en ja, dan zie ik die kleine cijfertjes op de weegschaal niet zo goed. Waarschijnlijker is volgens mij dat het CBS m’n gewicht verkeerd heeft doorgerekend. Die gasten weten volgens mij niet eens dat er 10 pond in een kilo gaan”. 50PLUS heeft in het recente verleden al vaker beweerd dat het CBS “op verzoek van de regering met cijfers sjoemelt”.
Krol gooit de laatste tijd echter wel erg veel en vaak cijfers door elkaar, zoveel zelfs dat volgens kenners de man lijdt aan een zeer ernstige vorm van dyscalculie. Krol reageert woedend als we hem dit voorhouden: “Laster! Nepnieuws! Weer de zoveelste poging om mij in diskrediet te brengen!”

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
behanger, Musicaldeskundige
Beheerder
25/02/2017 - 20:16 20:16

Loog over zijn gewicht? Wat mij betreft gaat er loog over dat hete programma van hem.

behanger, Musicaldeskundige
Beheerder
25/02/2017 - 20:16 20:16

*hele, niet hete.