More

  RECENTE POSTS

  Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof is een fokking aandachtshoer

  Meisjes van 16 hebben er doorgaans patent op. Onnodig aandachtsprostitueren. Als ze het muurbloempje van de klas zijn gaan ze stennis schoppen, of ontwikkelen een eetprobleem, gaan rebelleren of iets anders sufs qua gedrag inzetten, om maar die broodnodige aandacht te krijgen.

  Blijkt dat we in Nederland een pubermeisje van 16 hebben als Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. Dick Schoof is namelijk een dusdanige aandachtshoer dat hij nu maar gewoon zinloze nieuwe dreigingsniveau’s bedenkt om maar in de media serieus genomen te worden.

  Zijn functie is afhankelijk van hoe bang mensen zijn voor TRRRSSM, dus vandaar dat hij een kwartaalijks “wees bang” mediamoment heeft ingevoerd, waar hij weer bekend maakt dat we allemaal bang moeten wezen. Maar aangezien al sinds maart 2013 het niveau “substantieel” is en de burgers wel echt bang moeten blijven is er nu een nieuw niveau onder gezet. We zitten dus nu van niveau 3 op een schaal van 4, op 4 op een schaal van 5. WEES DUS FOKKING BANG!

  Nu vraagt u zich af, maar Retecool, dat niveau is toch op basis van alle informatie en in goed overleg met iedereen? Neen. Dick Schoof bepaalt dat helemaal zelf en -niemand- (zelfs de Minister van V&J, die Dick Schoof z’n salaris betaalt) heeft invloed erop. Dus Dick Schoof heeft een direct belang bij het in stand houden van de angst voor aanslagen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  25/02/2017 - 15:02 15:02

  Wacht even, ik pak de van Dale erbij. Ah, daar is het:

  sub·stan·ti·eel (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
  1
  aanzienlijk, belangrijk, wezenlijk: een substantiële bijdrage
  http://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/betekenis/nederlands/substantieel

  Oftewel: het nieuwe dreigingsniveau is gewoon een synoniem voor het oude.

  Der Webmeister
  Beheerder
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  25/02/2017 - 15:25 15:25

  Nieuwe wijn voor oude zakken, of zoiets

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN