More

  RECENTE POSTS

  Heersende Gadget: Moleskine Smart Writing Set

  Een beetje creabea heeft ooit wel eens een Moleskine sketchbook gehad. Een wat te duur boekje met lege pagina’s waarin je een beetje kan krabbelen.

  Probleem van die boekjes is dat je er, anders dan een beetje ideeën in krabbelen, verder eigenlijk vrij weinig mee kan. Het is zo analoog als de pest en dat is, hoe hipster ook, ontzettend onhandig in een tijd dat werkelijk alles digitaal en vooral online is. Tot nu toe dus, want Moleskine heeft een smartpen en een note/sketchbook ontwikkeld, waarmee je tekening of tekst direct op je telefoon of tablet verschijnt. Je tekent dus nog steeds gewoon met een pen met inkt, maar zowel de pen als het kladblokje zijn speciaal door NeoLab ontwikkeld om met elkaar samen te werken en het resultaat naar je telefoon of tablet te sturen. Dat klinkt vrij ingewikkeld, maar werkt wonderbaarlijk handig, zoals je op onderstaande video kunt zien.

  Het kladblokje is nog steeds duur, maar niet duurder dan normale sketchsbooks bij Moleskine. De pen is wel een wat duurder grapje, maar die gaat ongetwijfeld een stuk langer mee dan je kladblokje. Ik ben er alleen nog niet over uit of ik eerst een baard moet laten staan en een hoog staartje moeten nemen, terwijl ik IPA’s drink en met m’n fixie aan het rijden ben.

  Gadgets heersens loeihard, zoals deze Sinclair ZX SPectrum Vega+, of dansende Star Wars poppetjes die je aan elkaar kunt koppelen. En als we het dan toch over Star Wars hebben, wat te denken van een AT Walker Boombox! Meer gadgets? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze facebookpagina liken graag.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN