More

  RECENTE POSTS

  Godverdetyfus, puur omdat je Christelijk bent, ben je toch niet achterlijk?

  Religie. Het is niet aan te raden om dat in te nemen, en als je het dan doet: geniet, maar geloof met mate. Want Jezus Paddestoel Christus nog aan toe, what the fuck is er mis met de idioten van RefDag?

  We wisten al dat, net als Moslims, Christenen niet zoveel op hebben met vrouwenrechten. Nouja, het aanrecht misschien. Maar de pure, idiote achterlijkheid die RefDag in deze tweet tentoonstelt is een belediging voor alle vrouwen, alle wiskundigen, en iedereen die respecteert dat vrouwen ook een stel hersens hebben. Zelfs als je gelooft dat ze dat van een of andere God gekregen hebben. Kijk dan!

  Ga weg! We snappen natuurlijk wel dat gevaarlijke dingen zoals wiskunde geleid hebben tot de realisatie dat de aarde rond is, en om de zon draait, en dat de verschillende kerken zich dus eeuwenlang voor lul hebben gezet toen ze dat ontkenden. En ja, het is oncomfortabel als ergens in 2017 ook wellicht de bewust achtergestelde grefovrouwen daar achter komen. Maar dat is nog geen reden om alle vrouwen weg te zetten als zodanig dom dat ze algebra niet van een tekstuele representatie van een kus kunnen onderscheiden.

  We hopen van harte dat de volledige redactie van RefDag de komende 14 jaar geen heteroseks meer aangeboden wordt. Nee, zelfs geen x-je.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  10/06/2017 - 13:59 13:59

  Mannenvak tussen haakjes en daarna een poging tot een belegen grapje die, zeker voor een eerste poging, niet eens heel beroerd uitvalt. Hulde! Jullie gaan vooruit.
  Weinig aan de hand hier tenzij je, zoals ik steeds vaker zie gebeuren, besmet bent geraakt met het SJW langteenmongolenvirus, dan is dit inderdaad reden tot ophef. Net zoals alles dan reden voor ophef en kwaadheid is.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  10/06/2017 - 16:05 16:05

  Kijk wat je gedaan hebt ome, je hebt me een bericht doen plussen waarin iemand op SJW’s zeikt. Ik ben nu praktisch zo’n zielige MRA dinges, en dat allemaal omdat jij graag op door Christenen op je tenen getrapt zou worden.

  Monade
  10/06/2017 - 14:38 14:38

  We wisten al dat, net als Moslims, Christenen niet zoveel op hebben met vrouwenrechten.

  Jawel hoor. Maar niet zoals jij het misschien ziet.

  We snappen natuurlijk wel dat gevaarlijke dingen zoals wiskunde geleid hebben tot de realisatie dat de aarde rond is, en om de zon draai,

  Gelul. Not even wrong

  Maar dat is nog geen reden om alle vrouwen weg te zetten als zodanig dom dat ze algebra niet van een tekstuele representatie van een kus kunnen onderscheiden.

  Gelul. Er staan maar 4 vrouwen op de foto. De overige 4 miljard vrouwen niet.

  We hopen van harte dat de volledige redactie van RefDag de komende 14 jaar geen heteroseks meer aangeboden wordt. Nee, zelfs geen x-je.

  Net zolang todat ze tot jouw zure niveau zijn afgedaald?

  Overigens is het zo dat in de kunst, literatuur, de wetenschap, de techniek, en de humor het aantal mannen in de top 99,99% is. Dat is en dat blijft zo, want dat is genetisch bepaald. Uitzonderingen zoals de charmante wiskundemeisjes zijn precies dat: uitzonderingen.

  Maar het wordt langzamerhand duidelijk dat ook jij daar niet bijhoort, euame MC. Wanneer houd je eens op met onbenullige sjw-bagger op de retekoels potsen en ga je weg? Naar de Opzij of de Viva, bijvoorbeeld?

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Monade
  10/06/2017 - 16:16 16:16

  Het aandeel vrouwen is in elk vakgebied in de top een op de tienduizend?

  Dus dan zijn er ongeveer 5000 mannelijke Nederlandse cabaretiers die grappiger zijn dan Claudia de Breij (veel meer als je ook nog andere vrouwen kent die grappiger zijn) of 5000 mannen die een betere 100 meter lopen (nog niet eens haar specialiteit) dan Daphne Schippers. Volgens mijn google zijn het er ongeveer 4.

  https://www.atletiek.nl/over-atletiek/statistieken-en-records/nederlandse-records/baanatletiek

  Not even trying to be right.

  Monade
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  10/06/2017 - 17:00 17:00

  Het aandeel vrouwen is in elk vakgebied in de top een op de tienduizend?

  Wereldwijd qua werkelijke prestaties, gewonnen (nobel)prijzen, etc? Inderdaad circa 1 op 1000 – 10000. In de middenmoot is de situatie anders, en daarom heb je ook in grote getale leraressen wiskunde (1).

  Dus dan zijn er ongeveer 5000 mannelijke Nederlandse cabaretiers die grappiger zijn dan Claudia de Breij

  Nederlandse cabaret is nauwelijks humor te noemen, maar goed. Als Claudia de Breij totaal niet grappig is, dan is, zeg maar, Wim Kan/Claudia de Breij = ∞

  of 5000 mannen die een betere 100 meter lopen (nog niet eens haar specialiteit) dan Daphne Schippers. Volgens mijn google zijn het er ongeveer 4.

  Ik tel sport bewust niet mee, maar bedenk dat er niet voor niets aparte categorieën voor mannen en vrouwen zijn. Anders kwamen zelfs Daphne Schippers of Yvonne Wüst niet op het erepodium.

  En nogmaals: zij zijn uitzonderingen. Uniciteiten. En daar gaat het om in mijn weerlegging van MC’s sjw-gebrabbel: het prestatieverschil heeft niets te maken met onderdrukking maar met verschil in aanleg en inzet. Dat is de realiteit.

  (1) Ik had er bijvoorbeeld ook één: mevrouw G. En die was didactisch een miljoenmiljard maal beter dan mijn meest verafschuwde docent ever: mijneer Z. Mogelijk was hij academisch beter, maar als docent en mens was hij pure hondekots.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Monade
  10/06/2017 - 23:27 23:27

  Dus van de minder dan 1000 nobelprijswinaars die er tot nu toe geweest waren er ongeveer nul vrouw? Ah, got you, dat is natuurlijk totaal niet te ontkrachten. (Laat staan dat er nog verhalen te vinden zijn over vrouwen die door twijfelachtige beslissingen genaaid zijn of dat een deel van de nobelprijzen zijn uitgereikt in een tijd waarin nog heel weinig vrouwen mochten studeren.)

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  10/06/2017 - 23:30 23:30

  Misschien dat je 1 op 10 zou kunnen verdedigen, 90%. Beetje een verhaaltje ophangen over hoe mannen meer risico nemen om iets op te bouwen, vooruit, dan zou het nog niet eens een belachelijk verhaal zijn.

  Bismarck
  11/06/2017 - 22:32 22:32

  Christenen en schoolgaande kinderen, altijd een moeilijke fit.
  Is het alweer bijna woensdag?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN