More

  RECENTE POSTS

  Giel Beelen: Dikke Vrouwen Zijn ALLEMAAL KUT!

  Giel Beelen, voor veel Nederlandse vrouwen toch wel het toonbeeld van de ideale man met zijn fris witte tanden, stralend gladde huid en zijn altijd perfect gekapte kapsel, moet helemaal niets van dikke vrouwen hebben.

  Dikke vadsige hompen drilvlees? Daar moet ik niets van hebben. Die wijven hebben geen doorzettingsvermogen, zijn ongezond en missen karakter

  Aldus megahunk Giel “schoolvoorbeeld van een radiohoofd” Beelen in een vraaggesprek met toonaangevend magazine Vrouw van de Telegraaf. Dikke wijven hebben alleen maar nadelen vindt grootverdiener Giel. Uiterlijk is buitengewoon belangrijk voor Giel, zoals ook wel te zien is bij Giel zelf, die bijzonder veel aandacht aan zijn uiterlijk besteedt. Zeker als hij een relatie met de dame in kwestie aan wil gaan, moet het gewoon een lekker ding zijn.

  Ja, ik heb wel een keer gehad dat zo’n onenightstand d’r BH uittrok en ze gewoon fokking hangtieten had. Direct weggestuurd

  De 38 jarige Giel zelf duwt overigens sinds 2014 zijn 12 jaar jongere vriendin aan die al sinds haar geboorte blind is. Maar zolang ze slank is, voelt Giel daar helemaal niets van. En ze is volgens Giel gelukkig geestelijk een stuk ouder. Als ze haar mond maar houdt, want met praatjes heeft Giel ook niet zo heel erg veel mee.

  Ze mag haar mond uiteraard  wel open doen, zo ben ik dan ook wel weer, maar dan gaat er wel direct een piemel in

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wat nou weer
  Wat nou weer
  03/06/2016 - 18:22 18:22

  Hij heeft wel een punt. Het verbaast me dat de gesettelde vrouw met eventuele kroost denken dat ze een vrijbrief hebben om in no time hun lichaamsgewicht te verdrievoudigen.
  “Ja maar: Aanleg, allergie, stress, te druk” in 3.2.1..

  Bismarck
  Antwoord aan  Wat nou weer
  04/06/2016 - 10:51 10:51

  Sterker nog, hij heeft gewoon gelijk. Mochten wel meer mannen gewoon hardop zeggen trouwens (in plaats van alleen maar denken). En wat zijn vriendin ermee te maken heeft snap ik ook niet. 12 jaar jonger dat doet hij goed (bijna perfect, evolutionair is 15 jaar jonger optimaal), ze is ruim boven de 18, dus waar heeft Reet het over?

  wout
  wout
  05/06/2016 - 16:44 16:44

  Mijn hoop is dat de volgende kerst een geradicaliseerde rubensiaanse zich tegen het Glazen Huis werpt en met haar bomgordel in één keer een einde maakt aan die avocadoshake drinkende, egotrippende kletsmeijers van 3FM.

  Slappe kutmuziek afgewisseld met nog slapper geouwehoer, dag in dag uit. En maar doen alsof je Mike Posner zo’n goeie artiest vindt, he Giel? Is dat karakter, plaatjes pluggen voor je baas? Commerciële hoer, je zou karakter nog niet eens herkennen, wanneer ze met haar 110 kilo op je scheve bek zou zitten.

  Hijg, puf, zo, nou, dat is eruit. Ik krijg het er warm van. Waar is mijn bonbonbloc?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN