More

  RECENTE POSTS

  “Gestorven aan borstkanker? Eigen schuld!”

  Ja, we stellen het een beetje cru in de titel, maar het is dan ook niet echt onze gedachte, maar de gedachte van Marjolein Dubbers, die ongetwijfeld geen borstkanker heeft.

  Want Marjolein Dubbers weet namelijk heel goed hoe je er voor kan zorgen dat je geen borstkanker krijgt. Gewoon je gedachten verzetten naar positieve dingen. Want dat soort gedachten hebben geneeskrachtige werking op borstkankertumoren. Dat wist jij niet hè? Dom wichtje. Nu ben je dood.

  Tja, had je maar aan zaken als een all-inclusive vakantie naar de Turkse Rivièra moeten denken, of bijvoorbeeld een middagje hippe mustjes macrameeën met je vriendinnen, onder het genot van een glaasje rosé met een ijsklontje. Heb je niet gedaan, met als gevolg dat je langzaam vanuit je borsten op bent gevreten door kankertumoren. Stom Stom Stom!

  En voeding is ook een dingetje bij Marjolein. Die laat zich namelijk niet kisten door een bos van vleesbomen in haar baarmoeder. Gewoon door het juiste dieet te volgen, gaat ze als een op hol geslagen houthakker in de Amazone door haar vleesbomenbos heen. Gevolg: een baarmoederhals die zo glad is als een zojuist ingevet babyhuidje.

  Even een stukje in mijn kracht staan hoor!
  Even een stukje in mijn kracht staan hoor!

  En voeding werkt niet alleen als een kettingzaag op de stam van je vleesboom hoor. Ook een onbenullig akkefietje als een dwarslaesie hoeft geen enkel probleem meer te zijn, mits je de juiste voedingsstoffen in je kauwla propt. Volgens Marjolein kan je die dwarslaesie namelijk gewoon weg eten. Dus nu stoppen met mekkeren en uit die rolstoel stappen om, hup hup, bij Marqt allemaal hippe superfoods te kopen.

  https://twitter.com/MarleinDubbers/status/809083208491028480

  Maar de uiteindelijke bron van een gezond leven is volgens Marjolein licht en daar kunnen we haar niet helemaal ongelijk in geven, alleen wel in de manier waarop Marjolein denkt dat je dat licht moet opvangen:

  Je bent een wezen opgebouwd uit deeltjes licht
  Natuurkundigen weten allang dat de allerkleinste deeltjes waaruit materie is opgebouwd niet bestaan uit stoffelijke, maar onstoffelijke deeltjes. Dit is het vakgebied van de kwantumfysica. Deze onstoffelijke deeltjes zijn trillingen van energie en informatie. Dus even kort door de bocht zou je kunnen zeggen dat materie, ook mijn en jouw lichaam,  in wezen een verdichte vorm van licht is. Eigenlijk besta je uit allemaal lichtdeeltjes: je bent een wezen van licht. Klinkt lekker zweverig hè? Maar vergis je niet; gevoelige meetapparatuur kan dit meten. Deze deeltjes worden ook biofotonen genoemd.

  Nou ja, en dan draai ik er dus twee theelepels licht doorheen.
  Nou ja, en dan draai ik er dus twee theelepels licht doorheen.

  Tja, iedereen die op school een beetje heeft opgelet heeft wel eens van de Engelse Ziekte gehoord. Door te weinig licht heeft de patiënt in kwestie een ernstig tekort aan vitaminen D, met als gevolg dat je botten vergroeien. Oplossing: vaker buiten komen, beetje zon op je bolletje en je bent klaar. Maar volgens Marjolein niet hoor. Volgens la Dubbers is het wederom gewoon een kwestie van het juiste eten in je kauwla proppen, zoals verse eieren, biologisch vlees en wilde vis. Daar zit namelijk enorm veel licht in. Maar het mag dan niet in een fabriek verwerkt zijn, want daar is heel vakkundig al het licht uit verwijderd.

  Nee, het houdt nooit op! Niet vanzelf. Het is Marjolein namelijk vooral te doen om de verkoop van haar boekje en boekjes van andere kwakzalvers die gouden bergen beloven. Zolang je maar over fijne dingen denkt en veel licht eet. Marjolein linkt uiteraard via haar diverse partnerprogramma’s met liefde naar die andere boekjes. Zoals bijvoorbeeld een boekje over het gevaar van gluten. Want van deze eiwitten ga je blijkbaar ontzettend dood. Nu heeft 1% van de bevolking inderdaad last van glutenintolerantie, maar het was voor ons nog even nieuw dat je daar epilepsie, Alzheimer en de ziekte van Parkinson van kunt krijgen.

  Wij denken in ieder geval met plezier een stukje borstkanker en een hoge dwarslaesie richting Marjolein Dubbers. Maar dat is uiteraard geen enkel probleem voor haar, want met een beetje positieve gedachten en een dieet bestaande uit lichthoudend voedsel staat zij zo weer in haar kracht!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  HurP
  15/12/2016 - 14:22 14:22

  Kunnen we niet eens een ouderwetsche Braatolizer loslaten op deze voerhoer?

  Ketsman
  15/12/2016 - 15:05 15:05

  Waarmee meten ze de massa van biofotonen tegenwoordig? De large bullshit collider? Ze bestaat zelf uit biofotonen.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/12/2016 - 15:48 15:48

  Ik ben boos van kwaadheid… (en huilt zachtjes).

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  15/12/2016 - 16:01 16:01

  Dat je van het padje af bent… ach, kan gebeuren. De wereld zit vol met boomknuffellaars en Harry Potter wannebee’s. En nu hebben we er kennelijk een vleesboomknuffellaar bij. Zou op zich moeten kunnen, ware het niet dat ze anderen in haar waanideeën meesleept. Er zijn genoeg desperate types die zwaar tegen een kankerbehandeling opzien en iedere strohalm aangrijpen om dat maar nog even voor zich uit te schuiven. Maar juist bij kanker is ‘wachten of het volgende week misschien beter gaat’ juist de slechts mogelijke benadering.

  En dus moet dit mens het zwijgen worden opgelegd.
  Ik heb zojuist in haar webshop het beroemde boek ‘;drop table users; aangeschaft

  Ketsman
  16/12/2016 - 10:44 10:44

  Nou bioelectronen bestaan wel echt. Daarom stink ik gelijk als ik de lampjes van de ketsboom aanzet, dat is die vieze groene stroom.

  AlHarryBar
  16/12/2016 - 17:06 17:06

  Ik zeg slaan. Die kutwijven weten zelf dat ze keihard liegen, bitchslap ’em tot ze het toegeven en publiekelijk excuses maken, goedverrr, en de verdiende centjes bij de Retekoels inleveren, of beter nog bij mij. zo.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN