More

  RECENTE POSTS

  Je gelooft nooit wat deze Trump-supporters voor theorieën hebben

  Op RC hebben we wel iets met satirische nieuwsshows. Zo zijn we fan van John Oliver en Jon Stewart, en eigenlijk ook wel van Arjen Lubach die zich op dat gebied in Nederland aardig aan het profileren is.

  Maar na het vertrek van Jon Stewart is the Daily Show niet gestopt met heersende items maken. Deze week hadden ze er weer eentje. Jordan Klepper interviewde de aluhoedjes die zich Trumpsupporters noemen en haalde daarmee de meest hilarische theorieën naar boven. Zo had Barack Obama een grote rol in 9/11 omdat hij toen nooit in the Oval Office was maar schitterde door afwezigheid. Enfin, het filmpje wijst zichzelf. Enjoy!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  23/09/2016 - 08:26 08:26

  Maar joe begrijpt wel dat dit hetzelfde niveau is als een Powned/Dumpert-filmpje? Knip alle fragmenten met idioten aan mekaar en negeer degenen die met (voor hen en andere Amerikaniërs) goede en redelijke argumenten aankomen? Lagguh!

  / Ik hoop dat jullie net zo lachen als je bij TK2017 kunt kiezen tussen Geert Wilders en Rita Verdonk aks premier

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Monade
  23/09/2016 - 10:45 10:45

  Is het een random doorsnede van de Trump aanhangers? Vast niet. Maar het percentage idioten is natuurlijk wel aanzienlijk groter dan onder de Clinton aanhang. En over die zwarte Trump aanhangers… Dat heeft niks met je slachtoffers uitzoeken te maken. Er liepen daar inderdaad geen rond.

  Bij de keuze tussen Rita en Geert zou ik (als je van stemmen onthouden geen optie was) toch voor Rita gaan. Beide houden het geen jaar uit, maar Rita zou waarschijnlijk minder schade aanrichten.
  Verder denk ik dat Hillary een betere president wordt dan Obama. Hangt een beetje van de verdeling van senaat af na de verkiezingen.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  25/09/2016 - 08:58 08:58

  Maar bij Wilders VS Verdonk zou je de afweging in ieder geval nog op beleid enzo kunnen maken. Ik zeg niet dat het een fijne keuze is, maar het is een keuze. Trump is gewoon compleet Trump. Hij liegt glashard in je gezicht over wat hij een week geleden gezegd heeft. Laat je dan het filmpje zien, dan negeert hij dat en herhaald hij vol overtuiging de leugen. En het werkt. Ik zou nog niet op die man durven stemmen als hij het wel op elk vlak met me eens was.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN