Ja nou, tenminste, erhhh, ergens vergaat de wereld wel, maar toch ook weer niet. Of zoiets. Toch?

Nico Cordewener is in ieder geval door de bewoners van de plek waar wij geleden origineel vandaan komen (?) opgehaald om daar te horen te krijgen dat hij uitverkoren is om ons te vertellen hoe we het allemaal wel moeten doen. Want momenteel is er enkel kommer en kwel op aarde en dat moeten we niet willen met z’n allen:

Tijdens mijn vijfde levensjaar ben ik een uurtje van deze planeet gehaald en naar de plek gebracht waar wij oorspronkelijk vandaan komen. Daar is mij gevraagd of ik een boodschapper voor de mensheid wilde worden. Ik zou kennis krijgen waarmee ik de mensheid kan gaan helpen

Mooi voor Nico dat het maar een uur heeft gekost. Want dat ging op die leeftijd allemaal af van zijn pure lego-speeltijd. Maar goed, Nico heeft de uitdaging geaccepteerd en nu, ongeveer 55 jaar later, is Nico de uitverkorenen om ons te vertellen wat we allemaal fout doen. En het is eigenlijk heel eenvoudig: Zelfreflectie! Doordat wij als mens veel te weinig aan zelfreflectie doen hebben we onhandige dingen als IS en de Islam enzo (hij zegt het letterlijk).

https://www.youtube.com/watch?v=tJTbhICG_VU

En zonder die zelfreflectie blijft de aarde zo onleefbaar als het nu is, want toen wij hier op aarde kwamen, hebben we blijkbaar 20.000 jaar geleden de vrije wil uit handen gegeven (aan wie? geen flauw idee) en ons onderworpen aan een, af te handelen, draaiboek. Volgens Nico hebben we daar overigens ook de Bijbel voor nodig. Dat is zelfs één van zijn belangrijkste punten. De bijbel is volgens Nico namelijk een natuurkundeboek. Nou Nico, als de bijbel in ieder geval éen ding niet is, is het een wetenschappelijke uitgave. Maar goed, dat konden jouw opperwezens natuurlijk ook niet weten.

Toch vertrouwde Nico zijn eigen evangelie niet helemaal want vlak voordat de Aarde spreekwoordelijk zou vergaan volgens Nico, is hij nog snel even een hele fijne road trip door De Verenigde Staten van de USA of America gaan maken. Maar goed, wellicht heeft Nico nog een gaatje in zijn agenda om zijn side onder het hoofdstuk “Na 2015” (of is het 2012 of 2014) aan te vullen.

Lange Frans had ook al een oplossing voor alle problemen op aarde. Maar Robbert van den Broeke heeft een oplossing voor zijn eigen problemen nodig. Meer New Age Kwakzalverij? Volg ons dan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties