Zo. De politiestaat is weer een stapje dichterbij. Het Europees Parlement heeft het Passagiersnamen Register goedgekeurd als maatregel in de ‘oorlog tegen terrorisme’. Dat betekent dat alles van uw maaltijdvoorkeur tot aan uw creditcardgegevens voortaan in een grote database bij worden gehouden want TERRORISME!!!1!!14!™

Want nog meer info, dat is ECHT wat we nodig hebben om TERRORISME!!!1!!14!™ te bestrijden. Waarom, Mc, waarom? Nou, dat laten we Fransje Timmermans gewoon even uitleggen, in de woorden van nu.nl:

De aanslagen in Parijs en Brussel hebben ”nogmaals aangetoond dat Europa meer moet doen in haar gezamenlijk antwoord tegen terrorisme”

Dat zal allemaal best, Frans, maar weet je wat daar niet tegen helpt? Nog meer gegevens verzamelen! Van zowel Parijs als Brussel stonden de daders namelijk allang op lijsten en van Parijs was zelfs concreet bekend dat Abdeslam een aanslag van plan was. Het is echt volslagen onduidelijk welk probleem het PNR gaat oplossen. Wat wel duidelijk is, is dat het zowel Frans Timmermans als het Europees Parlement geen moer interesseert dat het recht op privacy zo langzamerhand tot op het bot is uitgekleed want TERRORISME!!!1!!14!™

Meer privacy op Retecool? Dat kan! Zo waren we bij de Big Brother Awards niet onder de indruk, vonden we dat piloten ook het recht hebben op medisch beroepsgeheim en zijn whatsappgroepen voor orgaantransplantaties drukker dan de redactie-whatsapp. Zeiken over cookies op Retecool mag in de reacties of op Twitter, gewoon direct roepen dat oorlog vrede is mag op Facebook, maar dan wel nadat u uw totale privacy op heeft gegeven onze pagina heeft geliked.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bismarck
15/04/2016 - 11:08 11:08

Huh, maar het EP heeft zojuist een strengere privacywet aangenomen?