More

  RECENTE POSTS

  De Reet Sekte

  John de Ruiter zit in een grote leunstoel op het podium van een uitverkocht auditorium. Iedereen is gefixeerd op hem en zijn reet. John heeft namelijk een reet zoals op de plaatjes in Frisco’s WTF hoekje, alleen John is dus een man. Ik had me laten vertellen dat wanneer John zijn broek laat zakken en voorover bukt, hij met zijn bruine ster regelrecht je ziel in kan kijken, dat hij dan mensen er bijna mee kan hypnotiseren. Aan beide kanten van het podium staan gigantische schermen met close-ups van zijn reet. Het komende uur staren we naar zijn anus, in stilte. Ik reisde naar Edmonton om de magie van deze anale staargoeroe aan den lijve te ondervinden. Kaartjes voor de “reetstaarbijeenkomsten”, oftewel drie uur durende kont-staarsessies, kosten 9 euro. Drie kwartier van tevoren zit de zaal al vol. Om me mentaal voor te bereiden ga ik eerst nog even op het toilet zitten om me op mijn eigen billen te focussen. “Ik ben hier komen wonen voor John,” vertelt een vrouw van middelbare leeftijd die naast me staat in de rij. Dit is de zoveelste keer dat ik iemand zoiets hoor zeggen. Deze vrouw is van Australië naar Canada verhuisd, op zoek naar het gevoel dat alleen John haar met dat ene oog onder aan z’n rug kan geven. “Heb je ooit LSD gebruikt?” vraagt ze me. “Het voelt nóg beter om naar John te luisteren.” Ik hoop dat ik ook een spiritueel LSD-momentje zal beleven. (…) Een tijdje terug had John een relatie met twee zussen, Benita en Katrina von Sass, terwijl hij getrouwd was. Aanvankelijk ontkende hij de affaire, maar later bekende hij dat “de waarheid” hem had geboden om met de zussen naar bed te gaan. Diezelfde waarheid gebiedt u trouwens ook uw geld bij John te komen uitgeven. Snel en veel!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  11/03/2015 - 11:26 11:26
  Weirdoinventor
  Lid
  11/03/2015 - 14:20 14:20

  Zo’n mooie store voor een staargoeroe, en dan staat die vervolgens helemaal vol met geluidsopnames, en niet één poster.

  Waaah, da’s diep.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  11/03/2015 - 15:05 15:05

  Ach… de zoveelste happy happy joy joy goeroe.
  Charisma is een trucje dat werkt bij zwakke zielen.
  Net als bij andere vormen van religie probeer je als goeroe-medium-imam-dominee bij de toehoorders endorfines vrij te maken. Het klootjesvolk vertaalt vervolgens het euforische gevoel als bovennatuurlijk. De goeroe krijgt iets goddelijks en zijn woorden genereren nog meer endorfines.
  Het wordt een soort verslaving. Zelfs als de goeroe zware financiële offers gaat vragen blijft men trouw uit angst het fijne gevoel te moeten missen.
  Slim uitgespeeld kun je er heel rijk mee worden en je machtswellust botvieren. De eigen endorfines van de goeroe moeten immers ook niet worden vergeten…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN