More

  RECENTE POSTS

  De eindoplossing voor het vluchtelingenprobleem is gevonden

  Vergeet alle eerdere pogingen om het vluchtelingenprobleem op te lossen. Als een stel josti’s de gasten toezingen? Gaat niet werken. Bono zich er tegen aan laten bemoeien? Vergeet het maar. Met z’n allen als Aylan Kurdi op het strand van Rabat een beetje verdronken gaan liggen doen? Symptoombestrijding!

  Nee, niets van dat alles. De eindoplossing is namelijk nabij. Komende vrijdagavond van 20.30 uur tot 20.45 uur gaan namelijk alle reikimasters, gevoelsmensen en nieuwe tijds kinderen onder de noemer “Collectieve energie naar de Syrische slachtoffers” hun energie bundelen en hemelsbreed richting het vluchtelingenprobleem sturen, want dat helpt namelijk tegen dingen als… Nu ja, tegen dingen dus:

  “…Ik wil jullie vragen om energie te sturen aan al die mensen in nood, tegelijkertijd. Wanneer onze energie zich met elkaar verbindt, ontstaat er namelijk een krachtig collectief energieveld. Een krachtig energieveld bestemd voor al die mensen zodat ze moed en hoop houden om door te gaan en daar te komen waar ze mogen zijn. Veilig en samen…”

  En meedoen is echt doodsimpel hè. Je hoeft er niet eens Goede Tijden Slechte Tijden voor uit te zetten, want je kunt gewoon meedoen vanaf een plek waar jij je goed bij voelt. Bak chips op schoot, halve liter Schultenbräu in de hand en lekker pompen met die energie richting Syrische slachtoffers.

  Elma de Kock wil het trouwens nog een stukje verder trekken, want Elma denkt altijd in het groot:

  “…Ik zou jullie allemaal willen vragen nog een stap verder te gaan en samen te creëren, de intentie mee te geven dat er voor alle wezens op Aarde een veilig thuis is…”

  En daar is men het dan ook roerend mee eens. Helaas kan niet iedereen meedoen (van de 1800 invites hebben er pas 213 toegezegd mee te doen), zoals bijvoorbeeld Angelique van der Heiden:

  “…Dank voor je uitnodiging, kan er niet aan meedoen ivm mezelf…”

  Even kijkend op de facebookpagina van Angelique, voelen we helemaal met haar mee en begrijpen we dat volkomen. Maar goed, mocht je het komende vrijdagavond dus opeens enorm warm krijgen in je broekje, dan weet je dat dit komt door een enorme stoot energie die dwars door demense heen richting Syrische slachtoffers wordt gepompt. (Thanx Ruben L. Oppenheimer)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  09/09/2015 - 18:12 18:12

  Dus de oude batterijen gaan niet in de chemobak maar naar de vluchtelingen?

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  cspr
  09/09/2015 - 18:50 18:50

  In sokken uiteraard, zorgt voor warme voeten en samen met die batterijen heb je een prima wapen tegen al die andere vluchtelingen die je willen beroven, verkrachten en vermoorden, jeweettoch.

  Laten we toch gewoon die mensen welkom heten en zorgen dat ze hier ook veilig kunnen komen. Schandalig dat de hulp nu moet komen van kwakzalvers en mensen met een knuffeloverschot. We kunnen dit best regelen, maar in Den Haag lijken ze te bang voor de onderbuikers.

  Xloph
  09/09/2015 - 21:13 21:13

  Aangezien ik nooit te beroerd ben de wereldvrede een stapje dichterbij te brengen, zeg ik alvast mijn medewerking toe door mij plechtig voor te nemen om komende vrijdag van 20:30 tot 20:45 “Happy Happy Joy Joy” op volume 11 af te spelen via mijn stereoset.
  Ik ben nu al benieuwd wat voor een geweldig effect dat zal hebben op de stemming in de buurt!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN