More

  RECENTE POSTS

  De AllerHande Box: voor de AllerDomsten!

  Eind vorig jaar heb ik op dit blog al eens uitvoerig betoogd dat het Albert Heijn propagandablaadje AllerHande zich richt op Culinair Zwakzinnigen. Sindsdien is het laatste beetje intellect van de clientèle van deze detaillist in een vrije val beland, want tegenwoordig worden deze bediend met de zogenaamde Allerhande Box. Het concept lijkt zich te richten op mensen zoals vermoedelijk Tess Milne die te blont zijn om zelf een kookrecept te vertalen naar een boodschappenlijstje. Kort samengevat bestel je met de AllerHande Box voor drie dagen “warm eten”, waarbij de warehouse galleislaven van de NV Ahold het eten helemaal voor je voorkauwen, figuratief gezien natuurlijk. Ze mikken de recepten en de bijbehorende prefab ingrediënten in een kartonnen doos, zetten daar 14 euro Stupiditeitsbelasting op, en wat er dan nog aan kookactiviteiten overblijft is van het niveau Ikea handleiding. Dus de kans is nog best groot dat deze laatste stap te hoog gegrepen is voor de éénhersencellige amoebes die zich aangesproken voelen door de AllerHande Box.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  01/09/2015 - 15:31 15:31

  Natuurlijk zit daar een lekkere marge op. Mensen zijn bereid nog meer te betalen voor een box van HelloFresh, dus waarom zouden ze dit goedkoop maken?

  Xloph
  01/09/2015 - 19:36 19:36

  Als mensen zo stom zijn om dit te kopen, dan kan je AH niet kwalijk nemen dat ze het aanbieden.
  Misschien kunnen ze, nu ze zien dat het mensen niet alleen voor de goedkoopste prijs gaan, hun leveranciers eens fatsoenlijke prijzen gaan betalen ook.

  ThE_ED
  Beheerder
  01/09/2015 - 20:42 20:42

  Ja, Bas Taart, kom er maar in en plemp je opinie in de comments, hier! Recepten! Dingen! Pizza!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN