More

  RECENTE POSTS

  BLINDE PANIEK BIJ RTL NEDERLAND!

  Er moeten namelijk opeens contractbesprekingen gevoerd gaan worden met Barbie. Tot op heden konden ze bij RTL Barbie Samantha van der Plas-de Jong laten zeggen wat ze wilden. Maar dankzij een nieuwe, door Mattel en Toytalk bedachte, techniek kan Barbie vanaf nu gesprekken gaan voeren: “…Toytalk gaat de technologie leveren waardoor Hello Barbie kan praten. De pop zal herkennen wat een kind zegt en daarop ingaan. Bovendien kan het systeem dingen onthouden…”. Maar er is nog hoop voor RTL, ze moeten de gesprekken gewoon zo lang mogelijk rekken en er voor zorgen dat er heel slecht wifi bereik is: “…De pop moet voor de spraakfunctie verbonden zijn met wifi en gaat een uur mee op een lading…”.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  18/02/2015 - 10:37 10:37

  En in de verte lacht Hubert Both.

  Trollbuster
  Lid
  18/02/2015 - 10:46 10:46

  Hubert both dient claim in bij Mattel: “ze hebben mijn brein gestolen”

  cspr
  Lid
  18/02/2015 - 10:55 10:55

  Koop nooit een Furbie

  Bismarck
  18/02/2015 - 11:51 11:51

  Ik ben benieuwd of je door de juiste dingen te zeggen dan ook een chucky kan creëren.

  Bismarck
  18/02/2015 - 13:01 13:01

  Verder voorzag Cliff Richard dit al meer dan een halve eeuw geleden (Arthur C Clarke eat your heart out)!

  Weirdoinventor
  Lid
  18/02/2015 - 13:09 13:09

  Dat er wat voorgeprogrammeerde dingetjes in de database zitten over New York is grappig voor die paar meiden die genoeg van dat stadscentrum kennen op die leeftijd, maar het interessante nieuws is inderdaad dat ze dingen uit eerdere gesprekken gaat onthouden. Een hele nieuwe generatie stand up comedians groeit vanaf nu op met verhalen die niet langer gaan over hoe ze met een spijker Ken’s tekortkomingen hebben bijgewerkt, maar over wat ze Barbie allemaal hebben leren zeggen. Zou het niet geniaal zijn als je zus zo’n ding net nieuw heeft en de eerste keer dat haar vriendinnen erbij zijn begint ze al spontaan over de New Kids, of over spinnen, of over internettrollen?

  Tuurlijk, de mogelijkheden zullen beperkt zijn, barbie zal iets wel alleen kunnen onthouden als ze het onderwerp herkent, ze gebruikt niet zomaar gekopiëerde woorden. Bovendien zal ze wel altijd op de manier reageren waarvan verwacht wordt dat de doelgroep die goed vind. Maar dan nog steeds, een kind dat een keer getrapt is door een paard een pop geven die altijd over paarden wil praten bijvoorbeeld…

  Maar goed, voor ons is het in ieder geval te laat. Veel succes, 8-jarige Engelstalige jongetjes van de wereld.

  Weirdoinventor
  Lid
  18/02/2015 - 13:10 13:10

  O, en ik mis nog minstens een e. Als ik zelf nou eens zou leren praten, dat zou handig zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN