More

  RECENTE POSTS

  Bent u Gelukkig Getrouwd? Ik Dacht Het Even Van Niet!

  In het Godsvrezende Oklahoma hebben ze een wet (pdf!) aangenomen om mensen die last hebben van Hosmo niet meer te kunnen laten trouwen. Want mensen met Hosmo geloven namelijk niet in god. Dat zou God namelijk nooit goedkeuren. Want God houdt immers niet van Homo’s. Aangezien het in Amerika sociaal gezien niet meer van deze tijd is om tegen Homohuwelijken te zijn, hebben ze nu iets nieuws bedacht. Trouwen is iets wat je van God moet doen om kinderen te kunnen maken. En niet uit liefde, om maar iets banaals te noemen. Er is nu dus een wet aangenomen die stelt dat een huwelijk alleen rechtsgeldig is als er in de kerk getrouwd wordt. It was instituted by God. There is no reason for Oklahoma or any state to be involved in marriage. Aldus Dennis Johnson statenlid van Oklahomoa Eat this faggots! Wat inhoud dat daarmee gelijk ALLE huwelijken die niet in de kerk zijn gehouden hiermee ontbonden zullen worden, mocht deze wet door de senaat worden aangenomen. Ook die van atheisten of mensen met een alternatieve geloofsovertuiging. Grofweg zo’n 30% van de bevolking van Oklahoma. Bij IS wordt deze ontwikkeling op de voet gevolgd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  18/03/2015 - 13:37 13:37

  Kat in het nauw enzo. Maargoed, hier maakt de Supreme Court wel weer korte metten mee. Enige probleem is dat ze dit soort idiote wetten sneller kunnen invoeren dan de SC ze af kan schaffen. Op state-niveau dan, he?

  Bismarck
  18/03/2015 - 13:39 13:39

  Klinkt makkelijk omzeilbaar. Ik voorzie een flinke stijging van het aantal Pastafarians. Kwestie van een paar Pastafariepriesters aanwijzen die Spaghettihuwelijken voltrekken en papiertjes uitdelen en het is klaar. En dan wil ik Oklahoma nog wel eens zien aankomen met een lijstje van “erkende religies”, want als ze in de VS ergens een hekel aan hebben, is het wel een overheid die bepaalt welke religies erkend zijn.

  B-sting
  18/03/2015 - 14:31 14:31

  “Als je niet met ons bent, dan ben je voor de terroristen hosmos!”

  wout
  wout
  18/03/2015 - 15:18 15:18

  Als protest zal ik niet deelnemen aan de Olympische Spelen in Oklahoma City. Een zware klap voor mijn sport en de wereld, maar ik zie geen andere manier.

  Jayv
  Jayv
  19/03/2015 - 17:13 17:13

  Gelukkig blijkt het allemaal wel mee te vallen wanneer je de moeite neemt om de Bill inhoudelijk te lezen:

  https://www.reddit.com/r/news/comments/2zeib4/oklahoma_is_making_atheist_marriages_illegal/cpi89bc

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN