More

  RECENTE POSTS

  Openbaar Ministerie en Marechaussee gaan voor de Kafka award

  Enige tijd terug stonden een lading jongeren de boel te verstieren op Schiphol. Prima punt, er kan discussie gevoerd worden over de methode, de aandacht kregen ze zeker. Waar ze nog steeds aandacht van krijgen is het OM en de marechaussee. En dat laatste is onrechtmatig.

  Zeggen wij niet, zeggen advocaten naar aanleiding van de situatie van Kirsten Verdel. Die kreeg een uitnodiging van het OM om te komen praten, maar ze is geen verdachte, al wordt ze wel verdacht van strafbare feiten, maar de brief is een waarschuwing. Raarrrrr, want als je verdachte bent heb je veel meer rechten en moet het OM laten zien -waarom-, nu “hoeft” dat niet.

  Na het uitzitten van een gesprek blijkt dat ze gemaakt fotomateriaal vergeleken hebben met haar profielfoto op Twitter en vinden dat zij daar was. Spoiler alert, ze was heel ergens anders bij een bruiloft, maar desondanks weigeren OM en Marechaussee de informatie over haar te verwijderen. Fucking Kafka.

  Edit:
  Er komen kamervragen.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  23/08/2023 - 13:34 13:34

  Wat een gaaf land

  Roel Zwaar
  Lid
  23/08/2023 - 18:05 18:05

  Nu verbaast het mij niet -want Schiphol- maar dit is echt bizar. Ik volg haar al een tijd op X en als je het hele draadje op haar tijdlijn leest dan ligt je kaak gegarandeerd aan het einde ervan ter hoogte van je kruis.

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  23/08/2023 - 23:30 23:30

  Dus als ik haar volg kan ik vervolgens mezelf pijpen? Als dat allemaal al mogelijk is!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN