More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 083: een trio tips – 12

  Nee, soepeler kunnen we niet maken, wel leuker (red: autobio Tox?). Dat is tenminste wat we hier pogen te doen zodat de van overheidswege ingestelde ophokplicht minder pijn zal doen. 1-2-trio!

  Monza
  Niet de wijlen Vlaamse band, maar wel het heilige asfalt bij Milaan. 12 September wordt er weer geformuleëend, vandaag een duik in de rijke historie van het circuit, van toen de oval nog wel eens meegepakt werd. Kijk hier naar de F1 racescènes opgenomen op de Autodromo Nazionale Monza – met echt geluid – uit de MGM film Grand Prix van 1966 met James Garner in de hoofdrol.

  Beam us up Scotty, als wij wij nog zijn
  Wat leven we toch in een mooie tijd, met transporters zijn we in enkele ogenblikken op de plaats van bestemming, dat bespaart bakken met tijd. Maar als je weer omgezet wordt naar materie, ben jij jij dan nog wel? En in die tijd dat je een verzameling losse atomen was, was je toen technisch dood? Hm, tijd voor een stukje filosofie naar de mense toe.

  Drank
  …maakt meer kapot dan je lief is, dat zei althans Postbus 51. Tja, een postbus heeft geen zorgen maar wij moeten er hard voor weken om volgestopt te kunnen worden. De alcohol kan dan tijdelijk de leegte opvullen, ook handig voor als je dorst hebt! Of het gezond is, nee uiteraard niet maar geen betere struisvogel dan een mens.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN