More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 058: een trio tips – 9

  Dag 58 van van de spertijd en de besmettingscijfers schurken weer aan tegen het niveau van “zeer ernstig”. Dus… het is nog niet gedaan. Maar niet getreurd, wij zijn er om het leed wat te verzachten. Vandaag brengen we een culturele mix ter vermaak én ontspanning van geest en lichaam.

  radiooooo.com
  Dus jij wil reizen? Dat kan! Via radiooooo.com, The Musical Time Machine, reis je over den aardkloot maar ook terug in de tijd. Wat dacht je van:

  Kies Shuffle voor meerdere landen en decennia, of kies Island Mode voor een thematische afspeellijst.  Vergeet ook niet om de Weird Button aan te tikken bovenaan in beeld: alstublieft. Tenslotte, zelf iets toevoegen aan de catalogs kan ook. Deel je vondst in de reacties. Danks!

  Deel en lees
  WeTransfer kennen we van de grotebestandenstuurservice. Om dat versturen heen is WT vrij kwistig met diverse (typo)grafische grollen en nu is er ook een subdomain WePresent: Unexpected stories about creativity. Bijvoorbeeld One Chance, een kort verhaal van Oyinkan Braithwaite?

  When it is over, Anu sits on the floor and weeps. She does not immediately notice when the Danfo comes to a stop. But as soon as she realises that they have reached their destination, she rolls up her sleeve and checks if the tribal marks on her arm are gone. They should be gone. But, there they are clear as day.

  Zingende klodders
  Schrik niet, hier geen Hollandse Hits Maandag, maar een interactief doedingetje van Google Labs.

  Blob Opera is a machine learning experiment by David Li in collaboration with Google Arts and Culture. Play four opera voices in real time. No singing skills required!

  Sleep de blobs omhoog en omlaag om de toonhoogte te veranderen. Of naar voren en naar achteren voor verschillende klinkerklanken. De AI laat de blobs in realtime reageren op je input en die harmoniseren. Veel plezier!

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  4.5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/03/2021 - 18:10 18:10

  Dit gaat nog heel vervelend worden in huize Ploppo…
  https://g.co/arts/DeX1HcBCUcLaTxAh9

  hangmat
  hangmat
  Gast
  22/03/2021 - 21:54 21:54

  dank voor de tips. radiooo.com is een eindeloze generator al lijkt de wereld van de muziek soms verassend veel op elkaar. met pareltjes nog in de oester zoals deze: https://www.youtube.com/watch?v=FAfusFf2XNE

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN