More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 051: een trio tips – 8

  Dag 51 van alweer van de spertijd. Het blijft toch raar dat het hernieuwde Avondland aanstaande is, maar dat we de avond niet mogen vieren. Maar niet getreurd, wij zijn er om het leed wat te verzachten. Vandaag brengen we een mix ter versterking én ontspanning van de geest, informatief en vermakelijk.

  Godjezusallemachtig de Vergadering van het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Zeeland
  Dit moet even, want de geest moet sterk blijven tijdens de kronakriezus. Sodeju droogneukende god… de openbaarheid van bestuur is toe te juichen, maar webcammende boomers, doe dat lekker of OnlyFans zeg. Aan de positieve kant: wie nog levenslust heeft na deze video, gaat de lockdown en avondklok ook wel overleven.

  Even bijkletsen met Scott
  Onze favoriete oppergeek en heersbaas Scott Manley verwent de YouTubes als sinds 2006. In deze video kletst ie ons even bij over het ISS. Een tijd geleden zag het slecht uit voor het ruimtestation, want EOL, maar nu lijkt de enige covidvrije provincie van moederschip Aarde weer nieuwe uitbreidings te krijgen, de eerste sinds 2011. Fly safe!

  Bouw eens een game na
  Genoeg passief gegaap, ga wat doen! Bouw anders Doom2 eens na met karton als basismateriaal. Of niet, want Bill Thorpe heeft dat al gedaan en het duurde slechts 9 maanden en dus geen avondklokblues voor Bill. En hoe hard heerst het? Nou als gamegod John Romero een cameo wil doen, dan ben je een grote baas. Oh kak, nu kijk je toch weer een video:

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN