More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 029: Lego Stop Motionfilmpjes

  U zit vandaag allemaal buiten van het zonnetje te genieten. Want zoals Huub Hangop het al treffend zong: bij de eerste zonnestraal, zitten wij weer allemaal, met dikke jassen, op de terrassen! Al gaat dat laatste nu even niet.

  Maar goed, niet getreurd, want hoewel er geen Zondagsfilmpjes zijn, hebben we wel iets anders heersends voor u opgeduikeld. En het heeft ook nog eens met film te maken! Wij stuitten namelijk op het YouTubekanaal van JD Brick Productions. Op dat kanaal heeft Jordan Durren een hele serie Lego stop motionfilmpjes gezet. En nou hebben we die wel vaker gezien, maar Jordan weet ze zó enorm heersend in beeld te brengen dat het lijkt of je een echte film zit te kijken.
  Onderstaande Battle Of Verdun zou bijvoorbeeld zo uit 1917 kunnen komen.

  En deze Battle Of The Bulge zou niet hebben misstaan in Band Of Brothers

  Op zijn kanaal heeft hij naast oorlogsfilmpjes ook wat paintballgevechten en zeeslagen, maar zijn oorlogstaferelen heersen wat ons betreft het hardst. Mocht je Jordan economisch gezien een beetje willen ondersteunen met financieel geld, dan kun je een aantal van de voertuigen en wapens die in de films gebruikt worden, kopen op zijn website.

   

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 6 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN