More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 023: een trio tips – 4

  Tenzij je nog rauw bent van de valentijnsbats is een goed trio nooit teveel, ook niet op maandag. Daarom trachten wij u werderom te verpozen met drie luister/doe/kijk-dingeskes waarmee het van staatswege opgelegde huisarrest wat dragelijker kan zijn.

  Uiltje
  We trappen af met wat School-TV light, want uilen, de nieuwe katten, braken het nest uit. Overdag slaapt hij, ‘s nachts zaait hij, niet groter dan een dikke mus, dood en verderf onder talloze schepsels van het Big Bend National Park, Texas: ‘s werelds kleinste uil, the Elf Owl (cactus- of kabouteruil).

  Spotify Roulette
  Als je het grindschilderen zat bent, dan doe dan eens wat leuks met (je eigen) Spotify-playlists. Een lijst afspelen in willekeurige volgorde doen we allemaal wel eens maar waarom niet schargraven n al dat moois? Pak een grote speellijst, zoals deze, zoek op een woord of een deel daarvan. Voila verrassing!

  Reetclame
  … ook wel fake ads en die maak je uiteraard zelf. Of niet? Laat je anders inspireren door de altijd weergaloze Limmy. Die Twitcht en Discord er lekker op los. Ook leuk voor interactie met de spelers/volgers. Wat heeft Ramie gewonnen? Een neppe radio reclame voor Flame Hairspray (with flowers from Scotland).

  Zelf ben ik meer geïnteresseerd in de frimmerang, deels frisbee deels boemerang:

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  4.7 3 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN