More

  RECENTE POSTS

  Anton Teuben Is Geen Marionet Van De Kosmische Orion Matrix

  Nou, mooi, dan weten we dat ook weer! Vice is op bezoek geweest bij Anton Teuben, u ongetwijfeld wel bekend als de oprichter van aluminiumfoliesite Niburi.nl, later overgegaan overgenomen door Niburu.co, waaruit zustersite ninefornews is ontstaan, die weer gespecialiseerd is in het verspreiden van desinformatie. Teuben was enkele tientallen jaren geleden de man in Winsum: “…In de jaren tachtig stonden in de winkelstraat van het Groningse dorpje Winsum nog zes kledingzaken en een discotheek op zijn naam. Tussen de bedrijven door runde hij een modellenbureau. In zijn vrije tijd coachte hij het lokale korfbalteam en was hij vaak op luchtvaartbeurzen te vinden. Als luchtvaartliefhebber opende hij een modelvliegtuigjeswinkel op vliegveld Eelden…”. Tot hij een klap van de molen kreeg en zich ging richten op het contact met aliens. Vanaf dat moment is alles bergafwaarts gegaan: “…hij woont sinds kort weer in Winsum, in een kamer boven de wereldwinkel aan het dorpsplein. Hij deelt de badkamer en de keuken…”. Hoe dat zo is gekomen kun je hier lezen. (via B-sting)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  09/02/2015 - 13:26 13:26

  “Met een sjekkie tussen zijn vingers kijkt hij uit het raam naar het wolkendek boven Winsum, op zoek naar vreemde patronen.”

  Eierbal
  Eierbal
  Gast
  09/02/2015 - 13:44 13:44

  Ik ken Anton van het wekelijkse snookeren in Winsum, was toen een normale, goeie gast en zeker niet apart. En dat van die zaken klopt. Hij was een baas.

  fishbowl
  09/02/2015 - 14:41 14:41

  Wonderlijk verhaal. Het artikel had van mij nog wel wat meer de diepte in mogen gaan. Die worm in zijn hoofd is heus niet zomaar binnen komen wandelen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN