More

  RECENTE POSTS

  ANTON HOGERVORST HAD EEN DROOM

  Jawel, Anton Hogervorst, CAPSLOCK Facebookgekkie, maar niet zoals Meneer de Greef en beroepsreli-malloot (check ook z’n facebookvrienden, die stuk voor stuk hun timeline vol rammen met reli-reutel), droomde laatst dat er RFID chips in een te maken ebola-vaccin werden gestopt om zo de wereld te overheersen (ILLUMINATIE!!!!!) en zie! Op de altijd betrouwbare nieuwsside Worldunity.nl (opgericht door Anton Teuben-volgelingen) staat geschreven dat dit momenteel gebeurt! En als het staat geschreven, dan is het zo! Zeker omdat de titel van het bericht wordt afgesloten met 3 (JA, DRIE!!!) uitroeptekens. Nou, dan moet het wel echt heel erg echt zijn! Dat vindt Anton Hogervorst ook, kijk maar: “…WAS DIT NIET DE DROOM DIE IK EEN PAAR WEKEN GELEDEN OP FACEBOOK HAD GEZET? GOD HEEFT IN EEN DROOM TOT MIJ GESPROKEN EN NU IS HET ECHT…”. Godverdomme Anton, NU IS HET ECHT! NU! IS! HET! ECHT!. Echt hoor mensen, NU! IS! HET! ECHT! Ik ben inmiddels ergens halverwege vorig jaar op de timeline van Anton, maar kan z’n facebookpostdroom helaas niet vinden. Wellicht heeft God die verwijderd, dat zou natuurlijk kunnen, want het is geen droom meer! Nee, NU! IS! HET! ECHT! (En ja, Anton is ziek, niet alleen in z’n hoofd en dat is best tragisch. MAAR! TOCH!)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  13/03/2015 - 11:30 11:30

  Reet, niet zo hard tegen Anton, hij is gewoon een beetje in de war!
  Én Ajax fan én Feyenoord fan… Weetje, dat is een identiteitscrisis. Net als als man naar Memories, Spoorloos en DNA onbekend kijken en dat openlijk leuk vinden.

  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  13/03/2015 - 11:39 11:39

  Bron van dit verhaal is dus http://nationalreport.net/cdc-whistleblower-exposes-ebola-vaccinations-containing-rfid-chips/

  Een beetje een twijfelachtige satirische site.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  13/03/2015 - 12:22 12:22

  Beste Anton,
  luister goed, want dit is de stem van GOD. Niet via een droom dit keer maar via de interwebs en wel middels mijn favoriete spreekbuis Dominee Ploppo.
  Ik zeg dit 1 keer, dus bewaar dit goed. Print het uit en hang het boven je bed.
  Hier komt het:

  DOET EFFE NORMAAL MAN!
  PROBEER RATIONEEL TE DENKEN; VERTROUW OP LOGICA EN NIET OP VAGE HERSENSPINSELS. EN ALS HET JE NIET LUKT ZELF RATIONEEL TE DENKEN, GA NAAR DE DOKTER VOOR MEDICATIE EN VAL EEN ANDER NIET LASTIG.

  Einde mededeling.
  oh en ps Anton…. ik zal nooit meer in een droom tot je spreken. Als ik je iets te vertellen heb, gebruik ik uitsluitend Dominee Ploppo hiervoor.

  Jayv
  Jayv
  13/03/2015 - 13:04 13:04

  En ook in maart 2015 claimen dat je droom uitkomt wanneer je verwijst naar een post van 19 oktober 2014. Zo kan ik ook voorspellen!

  “Ik droomde gisteren dat Opstelten gaat aftreden… en nu is hij afgetreden ook!”

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  13/03/2015 - 13:38 13:38

  Ik vertelde Frau Ploppo vanochtend nog wat ik gedroomd had.
  “Ja-ja, dat had je gedroomd” was haar wat teleurstellende reactie, terwijl die andere dame in mijn droom toch ook erg lief voor haar was.

  Kerst
  Kerst
  Gast
  23/09/2021 - 16:18 16:18

  Ik ben bang dat hij een gevalletje borderline is als ik kijk naar zijn gedrag en de symptomen afcheck op een lijstje…
  Ik heb hem goed gekend, maar houd hem al vele jaren goed op afstand, want naar ons idee is hij een gevaar voor zijn omgeving en zichzelf…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN